Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

VIDEO. Doi frați din județul Satu Mare au înființat un sanctuar pentru pisicile abandonate

Doi frați din municipiul Carei, județul Satu Mare, au construit un sanctuar pentru pisicile abandonate. Simona și Remus Gall îngrijesc din fonduri proprii pisicile accidentate, bolnave sau bătrâne.

Ei au înființat chiar și o asociație, Furever Home, unde oamenii pot dona pentru a îi sprijini pe cei doi frați în demersul lor.

Video Antena3:

Cei ce vor să doneze:

Paypal : fureverhome.romania@gmail.com

Cont euro bancar

RO0 5RNCB02221 681 7343000 3

Cod rapid: RNCBROB

Mai multe informații: patreon.com | romaniacatrescue.com | Facebook

6 comentarii

  1. sss Răspunde

    un gest laudabil ,dar redactorului ii recomand sa puna mana pe carte……..asta nu e sanctuar!!!!!

    SANCTUÁR, sanctuare, s. n. Parte a unui lăcaș de cult unde se oficiază diferite ceremonii religioase, considerat ca loc sfânt; p. ext. orice lăcaș de cult, orice loc destinat ritualurilor în cinstea unei divinități. ♦ Fig. Loc inviolabil. [Pr.: -tu-ar] – Din lat. sanctuarium, fr. sanctuaire.

  2. ecologist Răspunde

    Nu aș vrea să le fiu vecin. Că mâțele prin definiție umblă unde le taie capul. La câte pisici am văzut acolo e ditamai catworld sau catheaven. Pisicile ca pisici dar când motanii intră în călduri e jale. Mai ales când motanul în călduri marchează teritoriul sau se bate. Am văzut că una chiar era borțioasă în video. Deci vine schimbul 2. Apropo, i-au sterilizat? Că de nu în foarte scurt timp nu-i văd bine acolo. Știu ce spun, am avut și eu pisici. Numai la fiecare femelă adultă care se respectă să calculăm 2×6 pisoi pe an e deja prea mult! Iubim animalele dar nici chiar așa.

  3. Gheorghe Răspunde

    ,,Sss”….pai poate chiar asta o fi vrut sa accentueze cu acest cuvânt,, sanctuar”.Ceva sfânt,de închinat de făcut slujbe la mâțe și nu numai,de dat bani pentru susținerea,, proiectului” și câte și mai câte inventează bipezii pentru ceva bănuți pentru care nu trebuie sa pui brànca.Doar faci cont și dai zvoară pe net ca ești mare iubitor de animaluțe și curg banii ca apa la robinet,curați și mulți.Peste putina vreme vom citi tot pe aici ca ,,sanctuarul”s-a desființat din varii motive.Prietenii știu care sunt(motivele)…
    Una-i una și alta-i alta!!Mâța o fost creata ca să prindă rozătoare și sa stea pe lângă casa omului,să viețuitoare în gospodărie pe lângă alte patrupede sau bipede.Acum sunt răsfățatele unora,au luat locul copiilor(în multe cazuri)și oamenii au făcut din ele niște zeități….chiar asa,nu exagerez deloc!

    • România Răspunde

      Treaba cu zeițăți li se trage din Egiptul faraonic. Și în cultul musulman sunt protejați cam peste tot.

  4. Gheorghe Răspunde

    ….parca auzisem ca asiaticii,în mod special chinezii sunt mari fani ai acestor patrupede.Le plac în ,,toate felurile”,ar fi o varianta foarte bună pentru acești iubitori,sa ia legătura cu cineva care sa-i prezinte unor,,iubitori în domeniu”.Și uite asa impăcăm(săturăm😉😜🤑)pe toată lumea.Pisicile vor avea ce manca,vor fi bine ingrijite,grase(dar nu și unse),frații vor fi satisfăcuți pe deplin ca pot avea grija de bietele patrupede,iar chinezii vor fi cei mai….sătui!

  5. El Răspunde

    Cuvântul „sanctuarul” poate fi definit ca un lăcaș de cult dar poate fi definit și ca un loc de protecție și siguranță. Acest sanctuar, cel puțin, face ceva pentru a opri suferința pisicilor și a câinilor din România și ar trebui sprijinit. în orice mod posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.