Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Elevi întâmpinați la școală cu cornuri tari ca piatra, la Satu Mare

Elevii mai multor școli din municipiul Satu Mare au fost întâmpinați, joi, la școală cu cornuri tari ca piatra. Părinții sunt revoltați și consideră gestul ca fiind o batjocură la adresa elevilor, dat fiind faptul că mulți dintre ei nu își duc mâncare de acasă, bazându-se pe cornul și laptele primit la școală.

Valul de nemulțumiri vine din partea mai multor școli din municipiul Satu Mare, unde, potrivit părinților, cornul din programul „Laptele și cornul” este distribuit în mod batjocoritor.

6 comentarii

  1. Ășâțî Răspunde

    Au rămas din perioada de dinainte de pandemie.

  2. Katz Răspunde

    Pai de aia se numeste programul „Laptele și cornul”…. cornul trebuie inmuiat in lapte inainte de al manca. 😉

  3. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Glumești, glumești dar să știi că atât laptele cât și cornul este de-a dreptul execrabil. Așa a fost tot timpul. Mai puțin o perioadă când achiziția s-a făcut pe plan local și de la producători locali. Deci nu lapte din Timiș sau Galați cum se întâmplă mai nou. Am gustat laptele. E practic lapte praf de cea mai proastă calitate dizolvată iar cornul e bun de folosit ca muniție la praștie când e tare. Când e proaspăt nu se poate consuma nici atunci că are gust de ….. rumeguș.

    • Vlad Tepes Răspunde

      M-am bucurat sincer ca ti-ai amintit de acea perioada.
      Intr-adevar am fost primul judet din tara care a impartit judetul pe “zone” astfel incit micii producatori locali sa aiba posibilitatea sa livreze un produs cit mai proaspat…
      Ce sa vezi, au intervenit marii afaceristi cu capital strain si au “convins” guvernul sa dea ordonanta de urgenta si sa oblige judetele sa achizitioneze exclusiv pentru tot judetul…
      Va dati seama ca micul producator autohton nu mai indeplinea conditiile de participare la licitatie fiind astfel inlaturat fara posibilitatea macar de a contesta.
      Si astfel noi saracii romani finantam in continuare societatea capitalista occidentala…si ne intrebam de ce sint ei bogati si noi saraci ?!?!

  4. OSCAR Răspunde

    Eu l-as pune pe responsabil sa manance…sa manance el!!!!!

    • ... Răspunde

      Responsabilul/responsabilii se ascund în spatele hârtiilor, a licitațiilor și a birocrației undeva la minister prin București. Eu am interzis copiilor mei să consume așa mizerii. Dar e vorba de bani aruncați pe geam. Sunt școli, și nu puține, unde personalul auxiliar strânge această pseudohrană și duce la țară ca hrană la porci sau găini. Că tot ajunge la gunoi. Nu cred că asta nu se știe. Refuz să cred. La cât se aruncă bani aiurea de ani de zile așa pe apa sâmbetei e un dosar demn de DNA. Dacă se vrea.🤔😱 În paranteză sunt sigur că hârtiile pentru licitațiile astea sunt superbeton ok. Doar că realitatea e alta și copiii nu mănâncă hârtie. Încă.😱🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.