Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. „Pământul suspendat” poate fi admirat până mâine în centrul Sătmarului

„Pământul suspendat” mai poate fi admirat până mâine seară, duminică, 9 mai, în Pasajul ”Corneliu Coposu” din centrul municipiului  Satu Mare.

Instalația Gaia, expusă în aer liber pe pietonala ”Corneliu Coposu” din Satu Mare, a fost o sursă de lumină de care oamenii s-au putut folosi pentru a avea câteva momente de liniște deplină. Sătmărenii mai pot admira această simfonie de lumini până mâine seară.

„Ne bucurăm de vremea frumoasă și de instalația magnifică: până 9 mai, duminică seara, GAIA vă așteaptă în pasajul Coposu!”, transmit organizatorii.

„Mulțumim și ne onorează multitudinea de fotografii despre Gaia. Așadar, organizăm un 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞 pentru toți vizitatorii noștri, fie că fotografiază cu telefonul sau cu camera de fotografiat. Oferim pentru câștigători 𝟓 𝐯𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫𝐞 de produse electronice în valoare individuală de câte 300 lei”, transmit reprezentanții Centrului

Cum participați:
1. Fotografiați instalația Gaia cum vă place mai mult.
2. Dați like & follow paginii Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”
3. Postați fotografia pe contul vostru de Facebook (public) folosind hashtag-urile #LightsInTheStreet2021 si #ilovesatumare
Juriul va fi format din fotografii evenimentului și din echipa de organizare, iar cei 5 câștigători vor fi anunțați pe data de 10 mai 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟎𝟎.Mulțumim și abia așteptăm să vedem cum este Pământul prin ochii voștri.

„Uitați-vă la acest video cu ochii unui străin, ca un turist sau potențial vizitator al orașului. Satu Mare are potențial și prin astfel de proiecte, poate deveni și mai atractiv”, a scris pe pagina sa de Facebook directorul G.M. Zamfirescu, Gergo Butka.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.