Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

Violonistul Otto Lăcătuș ne cere ajutorul: nepoțelul lui suferă de epilepsie. O injecție costă 200 euro

Violonistul din centrul municipiului Satu Mare, Otto Lăcătuș, ne cere ajutorul. Nepoțelul lui care are doar două luni suferă de epilepsie și are nevoie de un tratament costisitor, titrează obiectivsm.ro.

Potrivit sursei citate, cel mai mic nepot al lui Otto suferă de epilepsie iar crizele pe care le are și de 4-5 ori pe zi, il sorb de toate puterile. Medicii i-au prescris un tratament injectabil, dar acesta este peste puterile financiare ale familiei, veniturile lui Otto, cu banii strânși din munca cu ziua a ginerelui și alocația celui mic nu sunt suficienți, o singură injecție costând 200 de euro.

Cei care doresc să ajute nu sunt nevoiți să îi ofere banii direct lui Otto. Ei pot face o chetă în care să păstreze banii până se adună toată suma necesară, iar mai apoi, împreună cu mama copilului sau cu Otto, să facă drumul până la farmacie pentru a achiziționa injecția necesară.

Sursa: obiectivsm.ro.

 

2 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Acest domn, în urmă cu câțiva ani(nu mulți), pe vremea când obișnuiam să îi pun bani în cutiuță, l-am descoperit de 2 ori consecutiv într-un bar la păcănele în centrul orașului! Nu mai dați bani spre oameni de genul, mă îndoiesc că acești oameni mai scapă de viciu vreodată dat fiind și contextul și stilul de viață.

  2. Nnn Răspunde

    Domnul cu soția sunt jucatori activi la aparate in mai multe cazinouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.