Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Bărbat reținut de polițiștii sătmăreni. A intrat în casa unui consătean și a furat bunuri de 9.000 lei

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, împreună cu cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale și tehnicieni criminaliști a fost identificat și reținut un bărbat bănuit de comiterea unui furt calificat

La data de 25 mai, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moftin au fost sesizați de către un bărbat, de 23 de ani, din Moftin despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în casa nelocuită a fratelui său, din Moftinu Mare, de unde au sustras mai multe bunuri.

Astfel, în urma activităților desfășurate de către polițiști, a fost identificat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Moftinu Mare, care este bănuit că ar fi sustras bunurile din locuința consăteanului său. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 9.000 lei.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuința bărbatului bănuit de furt, au fost găsite mai multe bunuri aparținând persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 30%. Față de bărbatul identificat s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.