Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Autonet Import România aniversează 25 de ani de la înființare

În 11 iunie, Autonet Import România a sărbătorit 25 de ani de când a luat ființă și mulțumește, cu această ocazie, tuturor acelora care, de-a lungul anilor au fost alături de companie, au pus umărul la dezvoltarea sa, au crescut odată cu ea și fac parte din marea familie Autonet. Astfel, mulțumirile merg către clienții, furnizorii, partenerii, transportatorii, colaboratorilor, dar și, bineînțeles, întreaga echipă Autonet.

În 1996, Autonet avea trei angajați, incluzându-i aici și pe fondatorii firmei. După 25 de ani, Grupul SAG-Autonet este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața aftermarket din Europa, cu o prezență importantă în 13 țări, prin 32 de companii și o echipă ce numără 4.100 de angajați. O mare parte din succesul Autonet se datorează clienților și loialității reciproce care caracterizează, și a caracterizat mereu, relația dintre cele două părți. Firma sătmăreană este foarte onorată să aibă sute de parteneri, atât local cât și la nivel național,  cu care colaborează de 25 de ani și care au fost alături de companie în cele mai grele momente, dar și în cele mai importante succese.

Echipa reprezintă un alt pilon important al evoluției Autonet. A fost mereu politica firmei să dezvolte, în pregătirea angajaților săi, o înclinație către a lega relații profesionale și personale, în raport cu clienții, care să fie mereu caracterizate, în primul rând, de corectitudine și pe găsirea de soluții. Capacitatea membrilor echipei Autonet de a implementa, de a amplifica și de a adăuga atuurile personalității lor în aceste relații, împreună cu deschiderea arătată de clienți, au făcut ca balanța colaborării să încline mereu pe partea succesului. Azi, Autonet e mândră că, printre angajații săi se află și 41 care au 20 de ani în cadrul companiei, dintre care 5 cu peste 24 de ani, dar și primul angajat, venit alături de cei doi fondatori acum 25 de ani, activează încă, cu mult entuziasm, în echipa Autonet. Compania continuă să se dezvolte, având, în acest moment 75 de posturi pentru care recrutează, dintre care 25 în Satu Mare, iar 50 în țară. Cu ocazia aniversării de 25 de ani, toți cei peste 1.200 de angajați ai Autonet Import, vor ciocni azi, împreună, un pahar pentru a celebra cum se cuvine acest moment important.

Totodată, Autonet Import își propune să rămână un pol de stabilitate atât în județul Satu Mare, cât și în țară, atât ca angajator, cât și ca model de business. Firma, care continuă să aibă sediul în orașul nostru, va rămâne unul dintre cei mai mari contribuabili din zonă, dar și una dintre cele mai importante companii românești, și va continua să rămână fidelă principiului corectitudinii, inclusiv în ceea ce privește plățile la timp către parteneri, dar și către angajați.

Această aniversare înseamnă și muncă. Compania continuă să aducă îmbunătățiri constante pentru asigurarea unei disponibilități optime, dezvoltând rețeaua logistică Autonet. Pentru a fi și mai aproape de parteneri, au fost deschise două puncte de deservire adiționale, în Sighișoara și Miercurea Ciuc. Totodată, lucrările la noul centru de distribuție, care se construiește lângă Turda, continuă în ritm susținut, într-un efort de a satisface, în mod optim, cerințele în creștere ale pieței. Învățământul dual este un alt punct foarte important în agenda Autonet și, de aceea, compania continuă să investească resurse semnificative în acest proiect, pentru a pregăti viitoarele generații de specialiști auto, viitori angajați ai service-urilor. În acest moment, firma sătmăreană se mândrește cu prezența acestei inițiative în cinci orașe din România, cu nouă clase, totalizând 170 de elevi. În plus, Autonet Import continuă tradiția încurajării și premierii elevilor cu cele mai bune rezultate la învățătură, de la cinci licee din Satu Mare.

Ca parte a celebrării acestei importante borne din istoria sa, a fost lansată cea de-a doua ediție a Virtual Autonet Mobility Show. Evenimentul reunește, într-o expoziție online, cei mai imporetanți producători de piese de schimb, accesorii auto, echipamente de service, precum și departamentele companiei, mărcile private și concepte de service. Virtual Autonet Mobility Show își aștepată vizitatorii și, pe lângă toate elementele profesionale, cu un stand special Autonet 25, unde aveți ocazia de a vedea imagini inedite din istoria companiei, dar și cu multe alte surprize. Vă invităm pe www.virtualmobility.ro!

Partenerii Autonet Import în celebrarea celor 25 de ani de la înființare sunt: ATE, Bosch, Brembo, Castrol, Continental, Delphi Technologies, Febi, Hella, KYB, Mahle, Mann Filter, Mobil 1, NGK, NRF, Schaeffler, Valeo, Varta și ZF/TRW.

SURSA: Comunicat de presă Autonet

 

Un comentariu

  1. Bucuresti Răspunde

    Felicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.