Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Bărbat mort în plină stradă, în municipiul Satu Mare. Medicii nu l-au mai putut salva

Un bărbat în vârstă de 54 din municipiul Satu Mare a murit în plină stradă, în această seară, în jurul orei 18.00. Trecătorii l-au văzut pe bărbat când a căzut la pământ, moment în care au sunat de urgență la 112, solicitând o Ambulanță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă eforturile medicilor au fost în zadar. Bărbatul nu a mai putut fi salvat. El a fost transportat la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, urmând să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii morții acestuia.

 

10 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Covid curat. Toți care au murit de un an încoace,au murit doar de covrig. Ce cancer,boli cardiovasculare,TBC,sau boli respiratorii,nu mai există, doar covrig. Uitați-va la raportări,sute de decedați apar după un an ca și morți de covid. După ce se încheie această mascaradă vom afla că toți decedații din anul de grație 2020 au murit de covid. Ce noroc,cancerul a dispărut.Voi fi nemuritor, dacă nu mă omoară covid 19, trăiesc o veșnicie

    • gogu Răspunde

      Ce ironic ai ajuns , nimeni nu scrie de covid ,dar tu deja salt inainte.Si nu se poate sa nui comentezi ceva cu covid.
      Este o idee japoneza : nu desconsidera inamicul ! ca in lupta s-ar putea sa castige din cauza asta.Asa ca mai bine mergi si fa vaccinul.Mai multi mi-au zis ca imbunatateste si psihicul.La tine ar fi cazul.Incepi sa umbli prin balarii 😉

  2. alina Răspunde

    Ia nu mai trimiteti oamenii la vaccinare, e treaba fiecaruia ce face cu corpul lui..unii poate au si alte boli care s-ar putea agrava la vaccin.Te-ai vaccinat..bravo..stai linistit in banca ta ..linistit psihic!!!

    • Dacus Răspunde

      Da , dar ar trebui cel nevaccinat daca infecteaza pe altul sa faca inchisoare ca cei care dau sida mai departe.Dar tu nu poti sa gandesti mai departe de botul calului ,pardon magarului .Ca fiecare a luat de la cineva .
      Asta se deduce din faptul : vaccinul NU agraveaza nici o boala.

      • Prostule Răspunde

        Ba cretinule.. si daca te vaccinezi poti da covid la altu, poti sa faci si tu covid chiar daca esti vaccinat. Du-te si da-ti foc la ultimii 2 neuroni ce ti-au ramas

        • Cetateanul Răspunde

          Lasă aburelile anteniste, informeaza-te si nu mai scrie prostii!
          Proasta pul@ a fost la curul ma-tii cand te-a facut pe tine, sccident genetic care esti!

        • Specialist Răspunde

          That certainly suggested that transmission from vaccinated people might be unlikely, but Dr. Walensky’s comments hinted that protection was complete. “Our data from the C.D.C. today suggests that vaccinated people do not carry the virus, don’t get sick,” she said. “And that it’s not just in the clinical trials, it’s also in real-world data.”

    • Sâcă Răspunde

      Ia propus doar, cucoană ,nu te irita…

  3. Cetateanul Răspunde

    Unde mi-s pastilele???? Nu auziti? O sa devin mai agresiv handicapatilor, bai, mai! FMM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.