Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

VIDEO. Șofer, la un pas să spulbere un cal nesupravegheat, în județul Satu Mare! A sunat la 112

Șofer, la un pas să spulbere un cal nesupravegheat, în județul Satu Mare! A sunat la 112. Un șofer aflat pe drumul european E81, între localitățile Beltiug și Acâș, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, a fost la un pas să lovească un cal aflat pe marginea drumului nesupravegheat.

Incidentul a avut loc, sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.00, între localitățile Beltiug și Acâș. Bărbatul s-a speriat și și-a făcut griji atât pentru cal, cât și pentru ceilalți șoferi din trafic, și a sunat la 112 pentru a anunța prezența calului pe carosabil.

Un astfel de animal pe un drum european poate fi un adevărat pericol, în trecut având loc mai multe accidente în care au fost implicați cai nesupravegheați. Cel mai recent caz a fost în luna septembrie a anului 2020, atunci când un taximetrist a spulberat un cal cu mașina, în comuna Odoreu din județul Satu Mare. 

Citește și:

VIDEO. Cal mort, spulberat de o mașină de taxi! Șoferul, sub influența alcoolului

8 comentarii

  1. Unu Răspunde

    După cum se vede se deplasa regulamentar calul. Chiar foarte cuminte .

  2. H&R Răspunde

    Pietonii sunt obligaţi să se deplaseze numai pe trotuar, iar în lipsa acestuia, pe acostamentul din partea stângă a drumului, în direcţia lor de mers. Când şi acostamentul lipseşte, pietonii sunt obligaţi să circule cât mai aproape de marginea din partea stângă a părţii carosabile, în direcţia lor de mers.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Calul era în confuzie și nu știa care este partea stângă ori dreaptă. Mai ales că era și întuneric. Nu-i ești amabil să-i explici tu?🤔😱🤪
      No bine, glumeam și eu. Dar putea careva să-l acroșeze și gata era accidentul. Ajunge să se sperie calul și dacă îți sare în față îți face zob merțanul cu tot cu herghelia de sub capotă.
      Eu nu știu. Sunt legi în țara asta cu zootehnia foarte clare dar văd că alea sunt doar pentru unii.

    • Sâcă Răspunde

      Calule…..de ce nu respecți legea….? că doar te-a lămurit ..!

  3. Gyuri Răspunde

    Este cal de “dac liber”.
    Atât s-a putut.

  4. jean Răspunde

    ROMANIA CIVILIZATA

  5. jean Răspunde

    ROMANIA CIVILIZATA , SI MAI VRETI AUTOSTRAZI, NE MANANCA URSII

    • H&R Răspunde

      Vreti autostrazi? Iata ca a trimis si guwernu’ raspunsul: o pwla de cal! Pe poza este calul trimis asa de viu in original. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.