Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Coronavirus Satu Mare: Un singur caz nou în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.070 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.044.773 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 87 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 32.115 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 16.06.2021 (10:00) – 17.06.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 87 de decese (60 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Arad, Bistrița-Năsăud, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Olt, Prahova, Suceava și Municipiul București.

Dintre cele 87 de decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 1 la categoria de vârstă 40-49 de ani, 4 la categoria de vârstă 50-59 de ani, 32 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 30 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 21 decese la categoria de vârstă peste 80 ani. 81 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 4 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 944. Dintre acestea, 186 sunt internate la ATI.

 

5 comentarii

  1. ... Răspunde

    Acum pică și varianta aia din teză că dacă ești vaccinat faci o formă ușoară??? Măi să fie!!!!😱🤔🤯😤💩💩💩🤮😲
    Peste 350 de medici din Indonezia s-au infectat cu COVID-19, deși erau vaccinați cu serul chinezesc Sinovac. Zeci dintre ei au fost spitalizați cu forme grave ale bolii, au anunțat oficialii, în contextul îngrijorărilor cu privire la eficacitatea vaccinurilor împotriva tulpinilor mai rezistente de coronavirus.Cei mai mulți dintre medici au fost asimptomatici și au intrat în izolare la domiciliu, a spus Badai Ismoyo, șeful biroului de sănătate al districtului Kudus din Java centrală, în vreme ce câteva zeci erau în spital cu febră mare și niveluri de saturație în oxigen în scădere.
    Kudus se luptă cu un focar despre care se crede că este cauzat de varianta Delta, mult mai transmisibilă, care a dus la o aglomerare în spitalele din regiune.
    Lucrătorii din domeniul sănătății din Indonezia au fost printre primii care au fost vaccinați anti-Covid, atunci când a început procesul de inoculare, în ianuarie 2021. Aproape toți au primit vaccinul COVID-19 dezvoltat de compania chineză biofarmaceutică Sinovac, potrivit Asociației Medicale Indoneziene (IDI), scrie Reuters, citat de Agerpres.

  2. Toaderbati din Răspunde

    Cum dracu ai atâta timp să bați din flouza, mâncatear covidu, să vezi cum îi, nemernicia ta…

    • ... Răspunde

      Știu cum îi, am trecut prin ea. Ție îți las plăcerea să-ți fie frică în continuare.
      Dealtfel “tehnologia” care mă ajută să scriu atâta se cheamă CTRL+C – CTRL + V. E articol copiat din digi24.ro. Asta ca să nu se spună că nu citesc și trompeta oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.