Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Silviu Zetea, reales președinte al PNL Medieșu Aurit

Silviu Zetea a fost reales în funcția de președinte al Partidului Național Liberal Medieșu Aurit. El a fost reconfirmat în această funcție ieri, în urma alegerilor desfășurate în cadrul organizației PNL Medieșu Aurit.

,,Am fost reconfirmat pe funcția de președinte. Alături de mine mai fac parte, ca vicepreședinți, Marian Torok, primarul comunei, Marius Chiș, om de imagine și încă trei consilieri locali din trei localități diferite ale Medieșului. Decizia a fost în unanimitate, nu există niciun fel de disensiuni în cadrul organizației iar motivul este simplu: Ne dorim cu toții binele comunei”, a declarat Silviu Zetea.

El a spus că intenționează să candideze la una din funcțiile de conducere la nivel național, în cadrul Congresului PNL din septembrie.

,,Este vorba de o funcție de vicepreședinte. Intenția este una onorabilă, zic eu, o intenție pe care vreau să o folosesc ca să îmi spun punctul de vedere de la tribuna Congresului în ceea ce privește politicile actuale ale PNL-ului, care trebuie îmbunătățite. Prin această candidatură, mai mult decât să ajung vicepreședinte, îmi doresc să-mi spun punctul de vedere care să fie auzit de toată lumea”.

Zetea a mai spus că nu îl interesează o candidatură la nivel județean. El a spus că îl susține pe Ștefan Csordaș pentru funcția de președinte al PNL Satu Mare.

7 comentarii

  1. mae Răspunde

    o palinca

  2. Satmarean Răspunde

    Esti forma fara fond …….

  3. ... Răspunde

    …. @mae, ca de obicei te contrazic. Și un papagal. Nu mă crezi? Ia încearcă să porți o discuție cu el!? Mult succes în ascultare! În rest este cam cum spune @Satmarean.

  4. mae Răspunde

    am zis in forma de gluma ……sa dea o palinca si atit ….port o discutie cu el nui problema in patru limbi(maghiara nu stiu )uuupppss

  5. radical2 Răspunde

    Asta nu era la PSD?:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.