Ultima actualizare: ieri, 16:59

Locale

Criminalul din Târşolţ a fost arestat pentru 30 de zile. A ucis doi bătrâni în propria locuinţă

Criminalul din Târşolţ a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Judecătorii sătmăreni au emis mandat de arestare pentru M. Ioan Daniel pentru următoarele 30 de zile, la propunerea procurorilor care instrumentează cazul.

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au arătat, într-un comunicat de presă că autorul crimei din Târşolţ a tăiat gâtul victimelor cu un cuţit din bucătărie, iar apoi a încercat să incendieze locuinţa.

“În urma probelor administrate s-a stabilit c ă în seara de 17.06.2021, în timp ce se îdrepta sptr casă dinspre magazinul situat în centrul localităţii, inculpatul, M.I.D., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în curtea şi apoi în locuinţa persoanelor vătămate. R.G. şi R.M. situată în Târşolţ, jud. Satu Mare, la parterul imobilului situat în partea dreaptă a curţii, a luat două cuţite din bucătăria victimelor şi a aşteptat în hol ca cele două victime să intre în încăperea în care dormeau. În timp ce acestea se aflau în pat, se uitau la televizor şi discutau, inculpatul a intrat în dormitor şi le-a lovit/tăiat cu un cuţit, mai întâi a lovit victima de sex masculin, iar ulterior pe soţia acesteia provocându-le plgi la nivelul gâtul cu hemoragie externă şi ulterior decesul. A abandonat victimele în cameră, după care a deschis robinetul buteliei şi aragazul, a incendiat un obiect de îmbrăcăminte, din material textil aflat pe spătarul unui scaun din lemn şi a părăsit locuinţa, asigurând cu cheia uşa de acces.

Bărbatul ucis avea de 88 de ani și soția acestuia 76 de ani, alarma fiind dată de către fiica acestora aflată în Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.