Ultima actualizare: azi, 08:48

Locale

ODIOS. Dublă crimă în județul Satu Mare! Soț și soție, uciși cu sânge rece

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele informații în cazul crimei de la Târșolț.

Ce spune Poliția:

,,La data de 18 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta 112,  despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, 2 persoane decedate. Este vorba despre un bărbat, de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

În urma activităților desfășurate, persoana bănuită în cauză a fost identificată. Procurorul de caz a emis mandat de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul, de 42 de ani, din Târșolț, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți în vederea  propunerii unei măsuri preventive.

Se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.”

Știrea inițială:

Dublă crimă în județul Satu Mare. Două persoane, soț și soție, au fost ucise în cursul serii de vineri, în propria gospodărie din comuna Târșolț, județul Satu Mare. Suspectul a fost identificat de polițiști, iar acum se află în arestul Poliției, urmând să fie prezentat în fața judecătorilor.

Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările în care a avut loc crima, nici legătura dintre suspect și cele două victime. În acest moment, se cunosc puține detalii legate de acest caz, ancheta fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare și fiind încă în desfășurare.

Crima a fost anunțată vineri seara printr-un apel la 112, la fața locului deplansându-se mai multe echipaje de Poliție împreună cu procurorii, fiind confirmată sesizarea.

Se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Citește și:

 

Un comentariu

  1. Stefut Răspunde

    Da acest monstru a bătut și violat o femeie acum câteva luni, Cei care l-au lăsat atunci nepedepsit ar trebui puși alături de el pe banca acuzaților, dacă se lucra corect atunci nu se ajungea la această tragedie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.