Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Dezinsecție cu avionul în municipiul Satu Mare. Anunțul Primăriei

Miercuri, 23 iunie, începând cu ora 10.00 vor fi efectuate acțiuni de dezinsecție la sol în parcuri și pe zonele de verzi din municipiu, iar joi, 24 iunie, dezinsecția va continua prin aviotratament, anunță Primăria Satu Mare.

Pentru evitarea unor reinfestări sau apariția unor noi zone contaminate, Primăria recomandă asociațiilor de proprietari, sătmărenilor care locuiesc la casă și agenților economici să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate.

,,Rugăm apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare să ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine!’’

6 comentarii

  1. Pilot Răspunde

    Dezinsectie NU se face pe canicula! Tantarii sunt ascusi sub frunze.,solutia nu ajunge pe ei, mai ales ca din cauza caldurii cum este spritzuita din avion se evapora si urca in sus….

    • ... Răspunde

      Asta trebuia făcut înainte de a ieși larvele din pupă. Acum e o tâmpenie cât toată țara și e bun numai să cheltuim banii aiurea și să spunem că am făcut dezinsecție. Asta trebuia făcut maxim în luna mai cel mai târziu. Dar eu nu sunt specialist din ăla special cum sunt cei care se ocupă oficial cu asa ceva. Țara lui papură Vodă și a specialiștilor lui pește prăjit. Creier de hamsie ce au unii care decid așa ceva! Eu numai un lucru nu pricep. An după an demonstrăm că uităm tot ce se știa de dinainte! Adică ce știai părinții și bunicii noștrii din experiență.🤔😱😤😭🤮🤯🤯🤯💩💩💩

    • Valentin Răspunde

      si daca nu sunt ascunsi sub frunze, dupa tine, ce fac ?
      Se uita la Suleiman ? auzi la el …sub frunze :)))

      • ... Răspunde

        Dar acolo sunt chiar dacă tu te dai grande especialista. Le trebuie ceva umezeală. Dar de stropit oricum nu se stropește pe caniculă. Repet, acțiunea trebuia făcută cam acum două luni și la combaterea larvelor. Când intervii la populație adultă deja e târziu.

  2. Dacus Răspunde

    Romanii sunt campioni la cheltuit bani fara rost, eficienta, etc.

  3. mircea Răspunde

    La puscarie cu incompetentii si sifonarii de bani publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.