Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Radu Panait candidează pentru șefia Organizației Județene USR PLUS Satu Mare

În urmă cu puțin timp, în perioada 11 – 12 iunie, filiala municipală USR PLUS Satu Mare a organizat alegerile pentru componenta noului Birou Local. În cursa pentru președinție au fost înscriși Diana Molnar-Creț și Marius Crișan.

În urma voturilor valabil exprimate președinția filialei locale a fost câștigată de Diana Molnar-Creț, cu un total de 111 voturi, în timp ce colegul nostru Marius Crișan a obținut 47 de voturi. Noua componență a Biroului Local USR PLUS Satu Mare pe următorii patru ani arată astfel:

  • Președinte – Diana Molnar Creț;
  • Panait Radu – vicepreședinte;
  • Golban Ligia – vicepreședinte;
  • Sinai Annamaria – vicepreședinte;
  • Corodan David Sebastian – membru;
  • Haiduc Vlad – membru;
  • Tordoi Dorina – membru;
  • Pop-Bouler Ingrid – membru;
  • Piller Adrian – membru.

Cu această ocazie dorim să anunțăm și intenția deputatului USR PLUS Satu Mare, Radu Panait, de a candida la președinția Biroului Județean al filialei pentru alegerile care vor avea loc în data de 27 iunie.

,,Am intrat în politică condus de cele mai sincere intenții și de cea mai mare dorință: ”Fără penali în funcții publice”. La vremea respectivă nu știam ce viitor îmi va duce intrarea în politică, iar așteptările mi-au fost depășite și în USR PLUS am găsit o a doua familie. Am candidat la alegerile locale din 2020 iar scorul obținut a fost confirmarea votului de încredere al sătmărenilor. Mai apoi am reușit să intru în Parlament ca deputat, pentru a-i reprezenta cu cinste și onoare pe sătmărenii noștri.

De la bun început m-am bucurat de sprijinul colegilor mei din filiala USR PLUS Satu Mare, motiv pentru care consider că următorul pas pe acest drum îl reprezintă candidatura mea pentru funcția de președinte al filialei județene. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă unită. Împreună am luptat în patru campanii electorale și sunt convins că în continuare vom obține rezultate din ce în ce mai bune. USR PLUS Satu Mare este locul în care orice tânăr își poate găsi locul, în care ideile sunt ascultate, discutate iar mai apoi puse în practică. Susțin cu tărie că noi suntem suflul nou de care atât județul nostru cât și țara au atât de mare nevoie. Sunt un adept al meritocrației și am știut de fiecare dată să îmi asum atât câștigurile, cât și înfrângerile. Sunt convins că din postura de președinte al filialei județene voi reuși să consolidez structurile din fiecare colțișor al județului și voi forma echipe profesioniste din oameni determinați să aducă schimbarea în comunitate!”, a declarat deputatul Radu Panait.

SURSA: Comunicat de presă USR PLUS Satu Mare

11 comentarii

  1. Beny Răspunde

    Panait, deputatul ZERO

  2. Mae Răspunde

    Ce a făcut din ce a promis zero barat rezultat zero persoană

  3. Vasile Dragos Răspunde

    USR PLUS ciuma pop onarilor in România

  4. Ion Răspunde

    Și trepădușul celălalt care îi senator cu ce se ocupa,că nimeni nu îi vede fizicul pe nicăieri!!!?

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Nu trebuie sa fie vazuti, important e ca au fost votati !!!

  6. Satmareanul Răspunde

    :)) … bravo tuturor votantilor USR+ … ati votat ZERO … si se mira lumea ca nu se mai iese la vot ,,, la atatea tepe luate … nu e de mirare … oricum LGBTQ+ e la putere … mai voteaza si cum sa ii invatam pe copii sa se atinga … ce frumos e sa te atingi si sa iti cunosti corpul, ce frumos e cand un barbat de mangaie… tu fiind un baiat de doar 10 ani … si zabalosul USR+ vorbeste si spune cu voce tare ca copii au drepturi de a afla toate astea … zabalosii draqului …

  7. Altu Răspunde

    Peste tot candidează și nici unde nu se intră!

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Astia sunt cei care nu vor sa nu figureze domiciliul in buletin,parintii sa nu fie trecuti iar la nastere sa apara in certificatul de nastere doar parinte 1 -parinte 2. RUSINEEE!

  9. Adi Răspunde

    Nulități politice și nulități sociale ,mincinoși fără scrupule, atei , sectanți , oameni care nu au făcut nimic exact ca și Panait .

  10. Satmareanul Răspunde

    Cei care se aseamana se aduna … acum chiar as cere teste antidrog pentru acesti membri deseama … si mare ar fi mirarea sa vedem ca unele teste nu ar fi negative … dar cum a zis o data un artist … “ma doare in … ” si a ajuns mare … mare de tot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.