Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Dr. Cosmin Rațiu despre reclamele unor medici stomatologi: „Nu agreăm, este un derapaj!”

Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din județul Satu Mare atrage atenția asupra unei probleme tot mai des întâlnită în județul Satu Mare, și anume încălcarea Codului Deontologic cu privire la publicitate. Cosmin Rațiu precizează că reclamele excesive îi duc în eroare pe oameni, și are rugămintea ca aceștia să fie chibzuiți în selectarea serviciilor medicale. 

Medicul stomatolog a precizat că anumite reclame nu sunt ancorate în realitate, iar acest lucru este un derapaj, posibilii clienți fiind duși, astfel, în eroare.

„Publicitatea realizată de către unii colegi sau unele clinici trebuie să fie percepută și ancorată foarte bine în realitate, adică pe baza Codului Deontologic noi ne rezumăm la un respect reciproc, la demnitatea colegială între medici, între actele medicale pe care le facem și practic totul se rezumă la competență. […] Din păcate, și la nivel de Satu Mare, în ultimii doi ani am asistat la unele derapaje, derapaje care au fost imediat remediate. Nu vreau să dau nume, nu vreau să intru în detalii, sunt colegii noștri, apropiații noștri, colaboratorii noștri cu care ne intersectăm zi de zi, dar unele situații au fost excesiv mediatizate, anumite servicii. Noi nu putem să interzicem promovarea unei clinici, și nici nu ne dorim acest lucru, noi nu putem să interzicem aducerea la cunoștință a populației investițiile făcute într-o anumită clinică, dar din punctul nostru de vedere a ieși în zona media și a îți asuma anumite merite care uneori nu sunt ancorate în realitate este un lucru pe care noi ca și conducere a Colegiului Medicilor Stomatologi nu o agreăm, este un derapaj. Aceste lucruri nu au fost făcute, probabil, tendențios.”, a spus Cosmin Rațiu în cadrul unei conferințe de presă. 

 

2 comentarii

  1. Mihoc Răspunde

    Gunoi de om, in 2001 gonea pe Traian nenorocind o familie, cu Alfa Romeo cumparat de tati.
    Si inca el vorbeste. Dumnezeul vede.

  2. Mihoc Răspunde

    Era sa uit, a derapat pe trotuar.
    El vorbeste de derapaj, rusine sa ti fie gunoiule, dator vandut ce esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.