Ultima actualizare: azi, 09:13

Locale

Drept la replică Electrica. Informații în contradictoriu cu medicii unei clinici din Satu Mare

În urma articolului prin care persoalul medical dintr-o clinică din Satu Mare atrăgea atenţia că Electrica pune în pericol aparatură scumpă, Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) ne-a transmis un comunicat de presă în care îşi prezintă poziţia, punct de vedere care nu este în concordanţă cu situaţiile prezentate de către cei afectaţi.

Drept la replică:

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice, vă aduce la cunoștință faptul că vă aflați în posesia unei informații eronate, întrucât întreruperile la care se face referire în articol nu s-au produs cu frecvența și durata descrise în text.

Episcopia Romano-Catolică din  Satu-Mare execută lucrări de modernizare a clădirilor din patrimoniu, lucrări pentru care a transmis către DEER, Sucursala Satu-Mare, o solicitare privind moderrnizarea și sistematizarea rețelelor electrice prin intermediul cărora sunt alimentate cu energie electrică aceste clădiri.

Dând curs solicitării primite, reprezentanții DEER, Sucursala Satu-Mare au procedat la executarea lucrărilor necesare, desfășurate în data de 01.06.2021.

Pentru a putea asigura alimentarea cu energie electrică a cladirii ce apartine Episcopiei, în care se desfășoară activități medicale, s-a preluat alimentarea acesteia pe un circuit de rezervă, dorindu-se, în acest fel, evitarea oricăror sincope tehnice în desfășurarea activităților medicale. Manevrele efectuate au fost anunțate, in prealabil, personalului medical și au durat aproximativ 1 minut.

Ca urmare a publicării acestei informații eronate, pentru acuratețea datelor, vă solicităm  operarea rectificărilor de rigoare, menite să aducă clarificările necesare, astfel încât imaginea DEER să nu fie prejudiciată în niciun fel.

Oamenii susţin însă, în continuare, altceva

Persoanele din policlină și din zona respectivă susțin că, de fapt, curentul s-a luat de trei ori, și a durat minute în șir, afirmând că poziția celor de la Electrica nu redă întocmai realitatatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.