Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO. Zi specială la Aeroportul Satu Mare! Zboruri gratuite, în semn de mulțumire

Zi specială la Aeroportul Satu Mare! Sute de persoane, adulți și copii, au avut parte de o mega-surpriză din partea Aeroportului Satu Mare cu ocazia Zilei Copilului. Un număr de 20 de avioane mici au survolat deasupra județului Satu Mare, în data de 1 iunie, plimbându-i pe angajații și colaboratorii aeroportului împreună cu copiii lor.

Totul a început, de fapt, în primăvara acestui an când un avion mic a venit la Satu Mare și, având întârziere de 30 de minute, i-a rugat pe cei de la aeroport să stea peste program și să îl aștepte. Zis și făcut, oamenii l-au așteptat, însă bucuria și entuziasmul cu care l-au așteptat, l-au emoționat pe pilot și l-au determinat să se revanșeze față de ei. Astfel, împreună cu conducerea Aeroportului Satu Mare, a organizat o zi de 1 iunie memorabilă pentru angajații și colaboratorii aeroportului. 

Toți angajații și colaboratorii, împreună cu copiii lor, s-au plimbate cu avioanele deasupra județului. Punctul culminant al evenimentului a fost atunci când Lucian Pintea a făcut un spectacol de 30 de minute de acrobații cu cel mai performant avion de acrobații.

La eveniment au participat și oameni din Caransebeș, Arad, Timișoara, Oradea, Cluj, Reghin, toți au venit cu avioanele și au aterizat pe Aeroportul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.