Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

FOTO. Accident grav în județul Satu Mare. Șapte persoane au ajuns la spital!

Un accident grav de circulație s-a produs în această după-masă, marți, 1 iunie, în localitatea Borlești din județul Satu Mare. Șapte persoane au ajuns la spital după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Ce spune Poliția:

,,La ora 12.56, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 193 la ieșirea din localitatea Borlești. În urma primelor cercetări efectuate la fata locului s-a stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Coltău, conducând un autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie, de 49 de ani, din localitatea Borlești.

În total au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale cinci adulți și doi copii, din ambele autoturisme. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, cele șapte persoane ce au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe nu au suferit răni grave, dar au fost supuse unor serii de investigații medicale.

Ce spun pompierii:

Astăzi, în jurul orei 13:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență” Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale mai multor persoane, rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Borlești. În urma unui impact între două autoturisme, au rezultat șapte persoane implicate, cinci adulți și doi copii.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, una cu echipaj de prim ajutor și una cu modul de terapie intensiva mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Farcașa și două ambulante aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Interventie. Odată ajuns la fata locului echipajul SMURD al județului Maramureș a constatat că victimele s-au autoevacuat și au leziuni ușoare, astfel Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat începând cu ora 13:19.

Autospeciala de descarcerare a fost întoarsă la bază iar autospeciala de stingere cu modul de descarcerare a verificat măsurile PSI la fața locului.

Ambulanțele SMURD au transportat patru victime, trei adulți și un copil, iar ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean au transportat doi adulți și un copil la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru continuarea investigațiilor medicale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.