Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTOGALERIE. 1 iunie de neuitat, la restaurantul Capricci! Spectacol Ella Bella, pictură pe față și multă veselie

Restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare s-a făcut remarcat din nou printr-un super-eveniment organizat cu ocazia Zilei Copilului. Reprezentanții restaurantului au organizat o zi de neuitat pentru cei mici: spectacol Ella Bella, pictură pe față, super-meniu, și multe alte surprize.

Copilașii care au trecut, în această dimineață, pragul restaurantului au avut parte de momente de neuitat. Distracția a început cu spectacolul susținut de Ella Bella, care i-a fascinat pe cei mici, iar apoi, din partea casei, au avut parte de pictură pe față, dar și de baloane, desene și creioane de colorat, iar la comanda din meniul pentru copii, micuții clienți au beneficiat de un baby fresh gratuit din partea restaurantului.

„A fost un 1 iunie de poveste! Copiii s-au pictat pe față și au desenat, Ella Bella a făcut un super-spectacol. Fascinația și bucuria copiiilor au lăsat în urmă o energie fantastică!

MULȚUMIM!”, transmite echipa Capricci pe pagina de Facebook a restaurantului.

8 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    participantii astia au fost la maratonul vaccinarii Ella Bella?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      A se vedea si ce a fost organizat la Cuta. Apoi ne vom mira peste niste zile ca iar creste numarul bolnavilor. Oare de ce creste?🤔😱😤😭🤯

  2. A Răspunde

    WTF? COVID?

  3. Radu Răspunde

    Astea sunt poze de anul asta? Sau dinaintea pandemiei?

  4. wow Răspunde

    super tare! un adevarat exemplu! toti cu masca, distantare sociala exemplara! iar cand o sa creasca exponential cazurile de covid si in loc de mult asteptata relaxare o sa intram din nou in scenariul rosu ghici cine o sa urle ca le inchide restaurantele?!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Mda. Și hai să zicem nici nu ar fi vorba de copiii! Doar că acei vreo 500 de copiii au venit fiecare cu cel puțin un adult. A se consulta pozele. Iar acei adulți numai masca nu purtau. Așa se întâmplă când organizezi ceva la periferie. Dacă era undeva prin buricul târgului (să zicem la mallul NEPI) probabil erau observați și trași de mânecă, nu???😱🤔😤😭🤮
      Sau probabil băieții de la Fușle erau ocupați cu altceva. Sau au venit și ei cu copiii lor?

  5. Ășâțî Răspunde

    Parcă în locurile aglomerate și acum este obligatorie purtarea măștii, chiar și în aer liber!? Sau eu nu știu bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.