Ultima actualizare: ieri, 21:57
Locale

FOTO. Accident la Policlinică. Un copil a pus mâna pe cheie și a intrat în clădire

Un accident s-a produs în această după-masă, joi, 3 iunie, în zona centrală a municipiului Satu Mare. Potrivit informațiilor PortalSM, accidentul a fost provocat de un copil.

Un copil în vârstă de șase ani a rămas în mașina cu cheia aflată în contact, a reușit să pornească autoturismul și a provocat un accident: a intrat în clădirea Policlinicii.

În mașina care era parcată se aflau copilul și mama acestuia, femeia fiind pe scaunul din spate. Copilul ”a profitat” de lipsa tatălui, s-a așezat la volan și a pornit autoturismul. După câteva secunde s-a oprit în clădirea Policlinicii Vechi. Din fericire, incidentul s-a lăsat doar cu pagube materiale.

La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție.

 

5 comentarii

 1. H&R Răspunde

  Poate și copilul a fost un accident. Așa părinți, așa și copilul.

 2. Lili Răspunde

  Copil de sub 12 ani lasat in partea din fata a autoturismului, cheile de contact si ele, lucruri care spun multe despre pregatirea si nivelul de educatie al soferului. Bine ca are permis …..

 3. Cris Răspunde

  ….și mama mândră de copilul care uite deja știe ”să conduce”, piu pe el că tăt îi ca vecinu ….

 4. Sâcă Răspunde

  Titlul articolului ,foarte interesant, dar…….pe care ușă a intrat..?

 5. altu fără bmw Răspunde

  Cum a putut să ajungă în această poziție mașina? Din parcare nu avea cum eă olece că aia la colț se vede că e plină. Eu mai degrabă cred că s-a plimbat cu mașina pe trotuar. Și cum ajunge un copil de 6 ani la pedala de gaz??? Mi se pare cusută cu ață albă. Nu este ceva cameră de supraveghere în zonă? Ar cam trebui să fie având în vedere zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.