Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Angajat Florisal, călcat de un șofer beat, în timp ce ridica o pubelă

Un angajat Florisal a fost accidentat în această dimineață de către un șofer, în timp ce încerca să încarce o pubelă de gunoi în mașina de salubrizare. Totul s-a petrecut în apropierea b-dului Cloșca din municipiul Satu Mare.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 64 de ani voia să ridice pubelele și a fost acroșat de un autoturism care a trecut pe lângă mașina Florisal. Șoferul mașinii, în vârstă de 67 ani, avea o alcoolemie de 0,30 la mie alcool pur în aerul liber exprimat.

Angajatul Florisal a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, șoferul autoturismului a ajuns și el la spital pentru recoltarea probelor biologice.

10 comentarii

  1. alecu Răspunde

    Dincolo de faptul ca soferul ar fi putut sa fie atent, poate ca va invata si Florisalul sa stranga pubelelede gunoi la alte ore, nu in timpul zilei cand circuatia e catastofa din cauza masinilor de gunoi.

  2. Nimeni Răspunde

    @alecu. In primul rand e vorba de un sofer beat care schilodeste pe un angajat care isi face munca in baza unui contract stabilit cu primaria, ceea ce vreau sa zic e ca nu Florisalul decide de capul ei orele cand strange gunoiul. In al doilea rand rampa de la Doba nu este deschisa tot timpul, asa ca gunoiul trebuie strans si transportat intr-un anumit interval de timp ca sa-l poti depozita acolo. Dupa tine daca Florisalul nu face cum vrei tu atunci un alt betiv ar avea bunavointa ta sa mai schilodeasca pe alt angajat si tot asa pana sa se invete minte. Nea @alecu, Nea @alecu ia mai “tunde” tu oaia si
    apoi berbecu.

    • alecu Răspunde

      Nimeni, daca taceai, filozof ramaneai! N-am treaba cu angajatul, ala isi face treaba pentru care e platit.Ma referam la faptul ca gunoiul se strange in timpul zilei, cu mirosurile de rigoare, cu aglomeratia de rigoare, etc. Daca nu ai fi Gica contra numai de dragul de a fi , ai recunoaste si tu ca treaba asta cam pute. Ma doare in spate cine hotaraste cand e deschisa rampa de la Doba, Daca lui Puskas de la Florisal i -ar sari somnul o secunda pe noapte gandindu-se si la bietii platitori de impozite si facturi atunci mai mult ca sigur ca lucrurile ar sta altfel.Dar cum el doarme linistit…Apropo…va fi considerat accident de munca sau de circulatie?!

  3. Cosmin Răspunde

    Daca era nea șica muta și zebra și poate ieșea beat săracul de la florisal care își făcea munca . Noroc ca șica ii in parlament in vârf de camera

  4. Nimeni Răspunde

    @Cosmin. “Desi vorbesti cu inteles, eu nu te pot pricepe”. Da-ne traducerea din limba romana in limba romana, te rog!

  5. Nimeni Răspunde

    @alecu. Eu as tacea daca nu ai comenta ceea ce comentezi. Nu Puskas, cum zici tu, hotareste programul de la rampa ci, Consiliul Judetean. Acolo se duce gunoiul din tot judetul. Daca ei hotarasc ca rampa se deschide la ora 8,00, asta este. Daca nu strangi gunoiul in timpul zilei, asa cum vrei tu, atunci inseamna ca incepi sa-l strangi cand se insereaza si apoi stai cu el in masini pana cand se deschide rampa, adica pana la ora 8,00. Sunt masini care fac mai multe curse si atunci trebuie sa strangi gunoiul iar in timpul zilei. Nu cumva filozoful esti tu?. Atunci cand strangi gunoiul noaptea te reclama o sumedenie de pensionari ca le strici somnul, somn pe care multi dintre ei oricum nu-l mai au. Bietule platitor de taxe si impozite spune-ne tu o solutie la problema, cu care sa fie de acord Consiliul Judetean, primariile, operatorii de salubritate si cetatenii judetului si apoi baga programul respectiv in contracte semnate. Dupa aceea primeste tu reclamatiile de la fiecare parte cu privire la programul de strans si depozitat gunoiul. Sau te gandesti cumva ca gunoiul sa ramana pe strazi, sau poate ca se duce singur la rampa sau ca si-l duce fiecare?

  6. Nimeni Răspunde

    @alecu. In ceea ce priveste daca e accident de munca sau rutier, organele abilitate isi vor face precis anchetele. E clar ca unul era in timpul programului de lucru iar celalalt in timpul programului de betie. In paranteza fie spus, fiind baut la acea ora, oare de cate ori a mai repetat in trecut condusul sub influenta bauturilor alcoolice, pe timpul zilei sau pe timpul noptii? Ce zici de asta @alecu-le?

    • @Nimeni Răspunde

      Asta nu-i o problema. Masca sa aiba! Daca fumeaza pe strada nici macar atata nu trebe! Organele vegheaza!
      PS. E bataie de joc ce face Florisal pe post de prestari de servicii. Nu numai acum recent ci de cativa ani. Daca ma gandesc ca e posibil sa recastige contractul ma iau toate frigurile. Cineva mai crede ca pot presta cum se cere in caietul de sarcini? Maturatorii de strada de ani de zile se plimba doar noaptea si fac mai multa mizerie decat strang. Am material video ce fac in zona mea. Ai auzit Puscasule???? Dar stiu ca ai ca de obicei “spate” altfel nu vad cum ti-ai permite.

  7. cazma Răspunde

    Nu sunt fan florisal dar si alta firma va lucra tot cu satmarenii nostri la matura iar alecu scrie prostii probabil lucreaza la drexi in schimbul trei si il deranjeaza ca altii lucreaza ziua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.