Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Carnavalul copiilor la Negrești. Magie, personaje din desene animate și mini-concerte

Eveniment deosebit organizat ieri la Negrești-Oaș, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Cei mici au avut parte de o zi cu adevărat magică și s-au distrat de minune la Carnavalul ce a avut loc la Muzeul în Aer Liber.

,,O zi extraordinară alături de sute de copii negreșteni! Mi-a surâs inima de bucurie văzând atâta fericire pură la micuții noștri care au participat azi (ieri – n. red.) în număr mare la manifestările pe care le-am gândit în avans de Ziua Copilului, un eveniment pe care îl organizăm anual de când sunt primar și a fost mult așteptat de copiii noștri”, a spus primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Evenimentul a început în mod tradițional cu Ziua Porților Deschise la Primărie, unde cei mici și-au ales primarul copiilor și a continuat cu Carnavalul copiilor, la Muzeul în Aer Liber. Copiii au asistat la numere de magie cu magicianul Robert Tudor, s-au distrat cu Mikey și Minnie, Donald şi Daisy, și-au pictat fețele și și-au făcut poze haioase, s-au îndulcit cu înghețată și au umflat baloane. Pe scenă, copii și elevi de la școlile din oraș i-au încântat pe toți dansând sau interpretând piese celebre de la rock la pop și până la muzică populară.

,,Le mulțumesc în mod special dascălilor și tinerilor voluntari de la liceele din oraș, partenerilor de la Liceele Teoretic și Ioniță G. Andron, Școlile Gimnaziale nr. 1 și 3, Grădinițele G.P.P 1 și 7, Asociației Edutopia și voluntarilor de la Crucea Roșie Negrești-Oaș. Le mulțumesc tuturor copiilor, mici și mari, care au evoluat pe scenă și dascălilor care i-au îndrumat pentru momentele frumoase oferite, pentru talent și dăruire!”, a mai spus Aurelia Fedorca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.