Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEOREPORTAJ. Ziua Copilului, organizată cu multe surprize la o școală din Satu Mare

De Ziua Internaţională a Copilului, Școala gimnazială “Mircea Eliade” Satu Mare, a organizat luni, 31 mai, mai multe activităţi pline de surprize pentru copii și pentru a pune în lumină faptul că existentă această zi a copilului.

Pentru a avea o pată de culoare în plus au fost achiziționate baloane colorate, iar pentru a fi mai răsfățați, cei mici au avut a dispoziţie și un stand cu vată de zahar.

Cei mici au participat la concursuri, jocuri distractive, concursuri, muzică şi dans. La atelierele de creaţie, un grup de patru elevi au prezentat ozoboții, roboței care citesc culori, iar cu ajutorul unui cod își schimbă direcția de mers. Aceste activităţi au fost atât pentru cei mici cât și pentru elevii ciclului gimnazial.

„Am organizat și noi câteva activități care să pună un pic în lumină faptul că există această zi a copilului și în care să se simtă un pic răsfătați. Inițiativa a venit din partea doamnelor învățătoare, care având copiii mai mici, s-au organizat să le ofere un moment de distracție.

S-a pus muzică, au amenajat un stand cu vată de zahăr colorată. Copiii s-au îmbrăcat în culori, fiecare clasă și-a ales altă culoare. Au fost achiziționate baloane din culorile respective. Copiii au dansat Jerusalema și s-au distrat câteva momente cât ne-a lăsat ploaia. De asemenea, au fost implicați și cei din clase mai mari.

Patru elevi din clasa VI-a B au amenajat un stand în care s-au făcut câteva demonstrații cu patru ozoboți, micii roboței cu care sunt familiarizați de la orele de informatică și TIC, și sunt foarte încântați să le demonstreze copiilor care sunt fascinați de manifestarea acestora. Sperăm că am punctat cât de cât această zi, și copiii s-au simțit bine”, a declarat directorul școlii Mircea Eliade, Claudia Cziprok.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.