Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Mari semne de întrebare în cazul bărbatului mort în șanț

Mari semne de întrebare se ridică în cazul bărbatului găsit mort azi dimineaţa într-un şanţ săpat de muncitori pentru înlocuirea unui cablu subteran.

Polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, de 48 de ani din Satu Mare, despre faptul ca la intersecția străzi C. A Rosetti cu B-dul Cloşca din municipiul Satu Mare, a observat, un bărbat decedat, într-un şanţ.

Bărbatul a fost identificat ca fiind sătmărean, de 41 de ani.

Poliţiştii au stabilit la faţa locului că nu există suspiciuni de omor, însă acest caz ridică foarte multe semne de întrebare.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Prosectura Spialului Judeţean pentru stabilirea cauzei morţii.

Practic, în urma autopsiei trebuie să se stabilească modul în care s-a produs moartea bărbatului. Este posibil ca acesta să fi suferit un infarct şi să fi murit în locul respectiv, este posibil să fie căzut în şanţul săpat de muncitori şi să fi suferit vreo fractură gravă. De asemenea, urmează să se stabilească dacă persoana respectivă a consumat alcool sau nu.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii.

Potrivit surselor PortalSM firma care a săpat șanțul respectiv pentru introducerea unor cabluri subterane nu a fost amendată de Poliție, semn că a respectat măsurile de semnalizare a lucrărilor.

2 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    Tot spun dar văd că degeaba. Este un Hg perfect valabil care prevede că toate cablajele trebuie amplasate subterane. Foarte bine! Cu această ocazie și mai ales aici pe Rosetti unde circulația este intensă și se va mai lucra cu ocazia refacerii canalizării în viitor de ce nu se amplasaează aceste dotări în conducte subterane, asta dacă vrem o țară ca în vest? Că tot se sapă acum! Frumos pe conductă se pun capace din 50 în 50 de m apoi dacă în viitor este ceva intervenție vine muncitorilor de la firma care prestează serviciile, ridică capacul și lucrează subteran fără să ne mai deranjeze viața! Și nici nu mai trebuie spart nici asfaltul și nici spațiul verde. Dar noi nu, muncim fără cap. În paranteză să faci ditamai gropuiul exact lângă trecerea de pietoni și să lași așa împrejmuit cu o panglică cu dungă care noaptea oricum nu se vede mi se pare cam puțin pentru siguranța trecătorilor. Ca de obicei mortul va fi de vină. Doar nu o să tragem pe careva la răspundere!? Este absolut absurd!

    • Gheorghe Răspunde

      Urbanism,bine punctat,dar cine sa ia seama din cei care ar trebui sa fue responsabili de bunul mers al urbei?
      Luna trece,leafa vine,
      Noi ne facem că muncim!(ne facem că muncim)
      Acesta este sloganul unora plătiți din banul public pentru ca nu fac nimic.Sunt sigur ca pana la urma doar mortul ca fi vinovat.Se va pune , batista pe țambal” și totul va decurge ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.