Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

VIDEO. Rival pentru Adrian Cozma. Ștefan Csordaș candidează la șefia PNL Satu Mare

Rival pentru Adrian Cozma la șefia Partidului Național Liberal Satu Mare. Ștefan Csordaș și-a anunțat în această după-masă, joi, 10 iunie, candidatura la președinția Organizației Județene PNL Satu Mare.

Susținător al lui Ludovic Orban, Ștefan Csordaș a declarat că este hotărât să câștige alegerile.

,,Județul Satu Mare a rămas un pic în urmă în Ardeal și ar trebui o muncă mai serioasă, nu doar poze, ar trebui ceva mai concret, să se vadă (…) Sunt hotărât, vreau să le arăt oamenilor că este o alternativă”, a spus Ștefan Csordaș.

Ștefan Csordaș s-a născut în localitatea Apa și este om de afaceri.

Toate declarațiile, în videoul de mai jos:


CITEȘTE ȘI:

 

 

8 comentarii

  1. Ph Răspunde

    Ã ã ã 5 minute cu vorbe goale. Niciun proiect nicio temă înafara de susținerea lui sică mandolină. Cozma știm cine.. totuși era frumos un “cv” al acestui “om de afaceri”, nu toată lumea cunoaște scena politică sătmăreană, aia plină de lingăi.

  2. Cucu Răspunde

    Nu mai merge afacerea , asa ca intra in politica. Da vad ca are si badgardul de la centas linga el.

    • Kereskeny Gabor Răspunde

      Ăla da. Fost de fost cu cazier și toate alea, acum om de afaceri. CENTAS ca CENTAS da trecutul glorios in temnița pt alea alea? Acum așa e mai la moda, foștii sunt actualii iar actualii ca foștii. Nimic nou. Are omu bani, pile, relații, le știe pă toate nu așa cum credeți voi ăștia simplii. Atât însă ca sa dat la fund, e cu afacerea in regula, de păzit este ce ca se pricepe din moment ce și el și gealati d-alde dansului sunt foști colegi de temnița așa ca un contract aici unu dincolo și banii curg. Cine doamne sa ne păzească dacă nu ăștia din pușcărie? Cu ei suntem in maxima siguranța și nici un secret nu-i secret… a uitai sa spui că-s și informatori printre dânșii. Un ban in plus nu strica nimănui.

      • :))) Răspunde

        PLM știe ce vorbești,vb sa te înțeleagă lumea și gabor este mai coerent de cat tine:))))

  3. Gicu Răspunde

    Totul este aranjat de malagambistule de Cozma,daca era Duma candidat o sugea Cozma original,in situația data cu asemenea exemplar contracandidat Cozma câștigă fara probleme….văi steaua lui PNL,ce a ajuns!

  4. c-block Răspunde

    Doar întreb așa, catindatul din poză este o singură persoană sau sunt doi??? Nu de alta dar ies bugăt doi din el așa la kilogram! În rest cam are dreptate @Gicu. Dar Duma după scandalul ăla de la muzeu s-a dat văd la fund. Probabil știe el mai bine de ce.

  5. Beny Kira Răspunde

    Colegii din cadrul organizației susțin că deputatul Adrian Cozma este un mediocru, parvenit peste noapte datorita unor situatii conjuncturale favorabile, fiind inconjurat de oameni de nivelul lui, cu practici la limita legii.

    https://www.stiripesurse.ro/nasterea-unui-baron-local-la-satu-mare-cu-cine-danseaza-pnl-la-satu-mare_1791119.html

  6. . Răspunde

    Hai cu divulgarile despre Cosma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.