Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Sătmărean găsit mort în Germania! Apropiații spun că a fost ucis

Sătmăreanul Szocsi Mihai a fost găsit decedat în Germania, în zona Kiel, titrează obiectiv-sm.ro. Bărbatul era dispărut de mai bine de zece zile. Apropiații spun că acesta ar fi fost ucis.

Potrivit sursei citate, bărbatul plecase la muncă în Germania ca muncitor necalificat, pentru a putea să aducă un ban în plus acasă, având la Micula o familie numeroasă, fiind tatăl a nouă copii.

După a doua zi de lucru, bărbatul a revenit la cazare, unde a stat la o bere cu colegii de muncă iar mai apoi și-a manifestat interesul să descopere orașul. Acela a fost momentul când a fost văzut ultima dată de de către cei apropiați, bărbatul fiind dispărut mai bine de 10 zile.

Cei care îl cunosc sperau ca bărbatul să se fi rătăcit și să nu cunoască drumul înapoi la cazare, dar un scenariu mult mai negru s-a dezvăluit de curând, când au aflat că trupul bărbatului a fost găsit, fără suflare.

Apropiații susțin că bărbatul ar fi fost ucis. În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Kirila Funerar se va ocupa de procedurile legale pentru repatriere si repatrierea efectivă.

Sursa: obiectiv-sm.ro

3 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    Probabil era la furat…. macar un tigan in minus

    • AziNu Răspunde

      Din cauza ca era in Germania, familia viseaza sa fie “despagubita”. Au mai auzit ei zvonuri ca la nush care i-o murit unu si o primit suta de mii de euroi. Nici pt ei nu o fost pierdere, o fost sperantza 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.