Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Caz dubios. Mașină furată din Baia Mare, abandonată cu alte numere în Satu Mare

Caz dubios. O mașină furată din Baia Mare a fost abandonată cu alte numere în municipiul Satu Mare. Autoturismul a fost furat în luna mai și găsit abandonat în Satu Mare în urmă cu câteva zile.

Concret, în data de 18 iunie, în urma verificărilor și a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat mașina furată din Baia Mare în data de 12 mai. Autoturismul se afla abandonat pe strada Gabriel Georgescu din municipiul Satu Mare. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, iar cele atribuite autoturismului au fost găsite în interiorul acestuia.

Autoturismul a fost ridicat și transportat pe o platformă auto la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, iar după examinarea criminalistică a acestuia, a fost restituit persoanei vătămate.

În continuare se desfășoară activități de cercetare penală față de doi tineri, aflați în stare de arest preventiv, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu propunerea de trimitere în judecată.

Sursa: emaramures.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.