Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Sătmăreni cu zero civilizație. Labirintul din Pasajul Coposu, batjocorit de unii

Când relaxarea se transformă în nesimțire, în plin centrul municipiului Satu Mare. Labirintul din Pasajul Corneliu Coposu a ajuns să fie batjocorit de unii sătmăreni.

Tânăra generație are nevoie de exemple bune, însă se pare că unii sătmăreni nu țin cont de acest lucru. Fără să le pese că se află pe teritoriul copiilor, căci labirintul a fost amenajat pentru cei mici, nesimțiții au transformat locul de joacă în coș de gunoi.

Resturi de mâncare și tot felul de mizerii au fost aruncate cu nonșalanță în labirintul care urma să fie explorat de cei mici. ,,Ăsta e nivelul de civilizație”, spune un sătmărean care ne-a trimis și câteva poze.

13 comentarii

  1. jean Răspunde

    Ce va mai mirati, vin cu masina in spate la Venetia si pu gunoiul lunga pubele, lLENESI DE ROMANIA, SI ii apuca pliansul dupa copii si nepoti din DIASPORSA, pana acum erau voiosi ca au rude afara , acum ametitul ce IOAN CORPOS vine cu sirop la ROMANIA TV,ii doare in cur de parinti REclama sa aiba audiunta

  2. Ășâțî Răspunde

    Și ăștia strigă: “Vrem o țară ca afară!!!”

  3. un roman Răspunde

    oriunde ar fi românul tot român ro(ă)mâne

    in român numai cu bastonul se poate baga civilizatie

  4. Nicusor Răspunde

    Niste tarani analfabeti care se spala pe dinti numa’ la Craciun si Pasti.

  5. AziNu Răspunde

    Ce labirint O.G.-ule? Ala ce o proiectat asa zisul labirint o fumat legale! Un labirint pt copii trebuia sa aiba max 1m inaltime. Plus ca e mic, uniform si are 4 iesiri!!!! Tre sa stai ochi cu inca vreo 3 sa nu iti scape copilu din cacatu ala de cusca,. Ba voi ati vazut un labirint vreodata? Chiar si unu mic … O pus un gard de 1.6m inaltime si l-o numit atractie turistica. Rusine!!!

    • Aldimo Răspunde

      Asta e problema ta! Ca are o inaltime de 1.6.?? Nu cumva tu te-ai cacat in labrint?

  6. jolta Răspunde

    se reflecta starea natiei in civilizatia de zi cu zi …………romania = lumea a 3.
    o natie in agonie……..

    • c4s Răspunde

      Peste tot se face murdarie (unii vindeau pe net gunoi de NewYork) dar in alte tari (pe afara) vezi si pe cineva care face curatenie. La noi cand ai vazut firmele de curatenie (cu care are contract primaria) sa actioneze pentru mentinerea curateniei.

  7. HBC Răspunde

    Totuși ce așteptări aveți de la o țară din lumea a treia?????????

  8. Norik Răspunde

    Mergeti în p-la mea de bozgori!Precis doar românii s-au căcat în ciudățenia aia de-si și zice labirint!S-or fi ascuns acolo civilizații din Sfântu Gheorghe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.