Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

FOTO. Tineri filmaţi în timp ce forţează uşile maşinilor, în Satu Mare

Tineri filmaţi în timp ce forţează uşile maşinilor, în Satu Mare.

Azi noapte, la ora 23.50 pe B-dul Lalelei din municipiul Satu mare camerele de supraveghere au surprins trei persoane care au încercat să deschidă portierele mai multor autoturisme şi ulterior au forțat portiera unui autoturism Dacia și au intrat in masină.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei locale care i-a interceptat şi legitimat pe numiții B. R. în vârstă de 21 de ani, S.V. în vârstă de 17 ani şi I.C. în vârstă de 20 ani.

Persoanele au fost reținute și predate lucrătorilor Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Insppectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare pentru continuarea investigațiilor.

17 comentarii

  1. big brother Răspunde

    astia-s copiii de pesedisiti care se cred inca in anii 90 cand in miezul noptii se poate face orice ca nu le vede nimeni =)

  2. Radical Răspunde

    Nu vreau să par un sălbatic dar …. bătaia este ruptă din rai . Pe vremurile tinereții mele , acestor găinari le era frică mai mult de bătaia primită de la milițieni decât de orice altă pedeapsă juridică . Oricum , pentru asta primeau minim 3 luni de ” spargerea rozetei ” . Dar cel mai mult le rămânea in minte bătaia cu pulanul la talpă și se gândeau la asta de fiecare dată când îi mânca-n fund să mai ciordească ceva

  3. x-ulescu Răspunde

    romania educata a lui werner !!

    • Unu' Răspunde

      Ăsta este rezultatul politicii de furtișaguri dusă de către criminalul iliescu, fută-l dumnezău să-l fută!

      • x-ulescu Răspunde

        astia de cand sau nascut au prins doar domnia lui basescu si a lui werner … generatia z ….

      • ... Răspunde

        Știi foarte bine că Ilici este liber cugetător și nu crede în asemenea lucruri. Probabil îlș vor înmormânta cu secera și cu ciocanul. Dar nu știu de ce mai trage de timp în halul ăsta.

  4. ... Răspunde

    Pe vremea când eram elev era o gașcă care spărgea mașini la greu. Aveau “sediul” la cofetăria “Guliver”.”După ce au fost prinși au fost niște zile extramatriculați de la școală. Unii dintre ei și-au aprofundat studiile din domeniu iar culmea, unul dintre ei a devenit preot (nu ortodox))!

  5. Uiou Răspunde

    Și în Carp2 la felprocedeaza. Dacă zici ceva vorbesc urât și te înjură …..au accent moldovean. Poliția doarme sau freaca menta. Bine că ies la pensie la 48 de ani.

  6. Bulshit Răspunde

    In Carp2 sparg și apartamente beci ,garaje. Nimeni nu face nimica….. Nimeni nu are curaj să se leagă de. Așa cum zici poliția doarme.

  7. AziNu Răspunde

    Nici macar amenda nu au luat! Vai de pwla lor numa sa puna mana pe clantza nepotrivita. Nu asteptati dupa politie! Nu stati sa faceti poze! Puneti mana pe o bata si rupeti-le oasele. Eu asa o sa procedez. Cacaciosii astia de la pol ar trebui “exmatriculati” in frunte cu sefu lor! Daca se mai intampla, propun sa facem o petitie, sa-i scoata afara din politie. Asta pana ajung acolo oameni competenti , nu mucosi deastia care asteapta salaru toata ziua

    • Altu Răspunde

      @AziNu, fă așa cum zici și ai să vezi ce pățești. La noi legea favorizează infractorii. Pe tine sigur te bagă la răcoare că ai îndrăznit să îți faci dreptate. Un exemplu : copilul tău este umilit, bătut de alți copii și tu ca un părinte bun îți aperi progenitura,le cârpești vreo două palme bine meritate nesimțiților ajungi la poliție pt maltratarea minorilor. Mai ești pus și pe net de derbedei și lumea îți sare în cap că ai bătut îngerașii. În schimb, agresiunea asupra copilului tău trece neobservata. România, țara “lucrului bine făcut”🤮

  8. Kolok Răspunde

    Anul asta de două ori ne au fost spart beciul str Ganea.

  9. ciprian Răspunde

    Avand in vedere incompetenta si neputinta politiei indiferent de ce culoare este, ar trebui ca fiecare cartier sa-si organizeze patrule formate din cetateni civili care sa le indrepte fizic conduita la acesti infractori

  10. Coi ca Răspunde

    Întreabă vecinii !!!

  11. ... Răspunde

    Să aștepte binemeritata pensionare anticipată cu cât mai puține conflicte și cu și mai puține bătăi de cap. Deviza lor este “Fraier e cine lucrează!” și “Cât mai este AMR-ul?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.