Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

VIDEO. Sute de locuri de muncă oferite la Expo Industry Satu Mare

Câteva sute de locuri de muncă vor fi oferite sătmărenilor de către cele mai importante firme din Satu Mare în cadrul evenimentului Expo Industry. Principalul organizator, Istvan Peter Bura Maksay  (SkyLine Events), a declarat la PortalSM LIVE că sătmărenii vor putea pune întrebări reprezentanţii firmelor într-un cadru nu prea formal, într-o atmosferă relaxată.

“99%  din firmele prezente la expoziţie vin cu oferte de locuri de muncă. Putem vorbi de sute de oferte de job-uri, de la operator CNC până la inginer, chiar o să fie foarte multe posibilităţi. Ideea principală este de a prezenta firmele, iar ideea a doua sunt oamenii. La majoritatea firmelor vine echipa HR cu care se va putea discuta concret despre job, ce oferă firma. Nu se va discuta într-un cadru în care toată lumea este stresată, aici poţi să vii cu paharul de bere în mână, cu copilul sau mama, şi la faţa locului cu echipa HR discuţi despre jobul respectiv, prietenos”, a spus acesta.

Expo Industry va avea loc în perioada 5-8 august în Grădina Romei, participând zeci de firme din Satu Mare din toate domeniile. Practic, firmele îşi vor prezenta activitatea, produsele realizate, oferind informaţii celor interesaţi.

Totodată, vor avea loc şi concerte ale unor trupe cunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Organizatorii dau asigurări că vor fi respectate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

4 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Principala problema este ca oamenii pleaca de prea mult bine . In general, daca cativa nu au facut fata inaintea ta este foarte probabil ca nici tu, pe termen lung sa nu faci fata la locul respectiv . Pierdere de vreme !
    Nu am intilnit in viata mea un om care sa nu-si doreasca sa munceasca, sa fie util si folositor . Dar sa fim seriosi, capitalismul inseamna profit maxim, nu munca pe termen lung .

  2. Altu Răspunde

    Locuri de muncă cu salariul minim, și apoi iar vor plânge firmele că ele oferă locuri de muncă dar lumea e leneșă și nu vrea să muncească. Vor fi aceleași firme care toată ziua promit la radio,salarii mari,prime peste prime, bonusuri,etc. Iar în realitate ajungi la maxim 2000 Ron net, muncă în 3 schimburi la 40 de grade,stres, umilință din partea șefilor. Aici se încadrează toate firmele care au mai mult de 100 de angajați, fără excepție. Au format un Cartel și au un plafon salarial pe care îl respectă cu sfințenie.

  3. H&R Răspunde

    Adica vor slugi. Si in strainatate slugi vor, dar la alt salar. Asta face diferenta.

  4. Beny Kira Răspunde

    Desi in organizatia judeteana PNL Satu Mare sunt foarte multi oameni valorosi, ei au fost inlaturati si sa facut loc doar pentru eternul candidat fara success, din anul 2012, si anume actualul deputat Adrian Cozma.

    https://www.stiripesurse.ro/baronul-cozma-si-alba-neagra-de-satu-mare_1808724.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.