Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTOGALERIE. Mătuşa Bereşoaie, din Negreşti Oaş, la o frumoasă vârstă. La mulţi ani!

Ana Hotca din Negreşti Oaş, cunoscută drept Mătuşa Bereşoaie, a împlinit frumoasa vârstă de 77 de ani, ocazie cu care a fost felicitată de primarul Aurelia Fedorca.
“I-am făcut azi o surpriză 🎁frumoasă mătușii Bereșoaie – așa cum o știu negreștenii, Anei Hotca, la împlinirea frumoasei vârste de 77 🎈🥳de ani. Mătușa Bereșoaie este o oșeancă vrednică, păstrătoare a tradițiilor străbune, neobosită în a transmite tinerei generații credințele și obiceiurile care-i luminează viața. Casa Muzeu, 🏡 pentru că așa o putem numi, e colțul de rai al mătușii, locul unde își păstrează cu sfințenie pozele cu toți nepoții și copiii, cu cei dragi și obiectele tradiționale vechi, la care adaugă în fiecare zi, cu mult talent, podoabe oșenești create cu neobositele ei mâini.
Îi mulțumesc 🙏 și azi, încă o dată, pentru tot ce este pentru noi, pentru că e neobosită și pentru că ne este partener de nadejde la orice activitate.
Să ne trăiești La mulți ani frumoși și sănătoși! 🍀🎈😘“, a transmis Aurelia Fedorca.

2 comentarii

  1. Beresplua Răspunde

    ce cacat de stire ii asta?

    • Crack Răspunde

      Ii plin de stiri mai de cacat ca asta aici pe site. Foarte rar vezi ceva interesant aici, multi intra pt comentarii nu pt informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.