Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Liga Studenților din Universitatea de Vest ‘’Vasile Goldiș’’ și-a ales noua conducere

În urma Adunării Generale a fost aleasă noua conducere a Ligii Studenţilor UVVG, preşedinte fiind Arnold Marchiş. Student în anul 3 la Medicină în limba engleză, şef de promoţie, Arnold Marchiş a trăit 20 de ani în Anglia, unde a mai absolvit o facultate, ca şef de promoţie, cea de Ştiinţe Biomedicale cu Honours la Liverpool John Moores University (LJMU) la vârsta de doar 20 de ani şi 9 luni. Are vocaţie de lider, fiind prefect doi ani la liceul din Anglia, reprezentantul clasei la Colegiu şi a făcut parte din Consiliul de conducere la facultatea absolvită.

Iată-i şi pe ceilalţi componenţi ai echipei de conducere a Ligii Studenţilor UVVG: Cenzor – Anca Stoica, Drept, an 2 (şef de an); Vicepreşedinte englezi – Iremeka Henry Chiagoziem, Medicină, an 4, din Nigeria (şef de an); Vicepreşedinte francezi – Zakaria Telmoudi, Medicină, an 4, din Maroc (şef de an); Vicepreşedinte români – Bogdan Suceveanu, Medicină, an 3 (şef grupă); Secretar general – Jacqueline Bellinger, Medicină, an 4, din Germania; Director resurse umane – Ioan Stan, Medicină, an 4; Director financiar – Igbojionu Precious Gift Ifeyinwa, Medicină, an 2, din Irlanda (şef de an).

„Liga Studenţilor UVVG este implicată activ în acțiuni de voluntariat, fapt dovedit şi la Maratonul Vaccinării desfăşurat în colaborare cu autorităţile locale, cât şi prin activitatea de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Arad. Avem privilegiu ca din Ligă să facă parte colegi implicaţi în viaţa academică şi extra-curriculară, o echipă frumoasă şi diversă, formată din studenți înscriși la toate programele de studii ale universității, veniţi din toate colţurile lumii să studieze la Arad, iar împreună ne dorim să organizăm cât mai multe activități și evenimente reușite pentru arădeni și comunitatea studențească. Scopul meu, în calitate de preşedinte LSUVVG, este ca arădenii să privească spre un viitor post-pandemic cu încredere şi mândrie faţă de cei care îi ajută. Mulţumiri deosebite doamnei Rector Prof. Univ. Dr. Coralia Adina Cotoraci, pentru încrederea în viziunea Ligii şi susţinerea acordată în toate activitățile studențești pe care le-am desfășurat”, a declarat Arnold Marchiş, președintele Ligii Studenților UVVG Arad.

Sursa: Comunicat de presă Universitatea de Vest ‘’Vasile Goldiș’’

3 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    UVVG are Facultate de medicina ??!!Ce pregatire universitara fac acesti studenti,si unde ??Ce doctori o sa iasa de-acolo ??!!

  2. Bucuresti Răspunde

    Fabrica de diplome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.