Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Dubla crimă de la Satu Mare: Soții uciși, descoperiți la insistențele fiicei din America

Cei doi soți din comuna Târșolț, județul Satu Mare, uciși în propria locuință au fost descoperiți de către un vecin la insistențele fiicei plecate în Statele Unite ale Americii. Potrivit informațiilor PortalSM, fiica celor doi, plecată în SUA, i-a alertat pe vecinii părinților după ce nu a mai putut lua legătura cu ei.

Ea a încercat să își sune părinții în cursul zilei de vineri în repetate rânduri, dar pentru că nu au răspuns la telefon, l-a sunat pe un vecin să vadă ce se întâmplă. Vecinul a fost cel care a descoperit trupurile și a alertat autoritățile. Victimele aveau peste 70 de ani și au fost ucise cu bestialitate. Există suspiciuni că bătrâna ar fi fost și violată.

Principalul suspect, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost reținut de către procurori, urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune Poliția:

,,La data de 18 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta 112,  despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, 2 persoane decedate. Este vorba despre un bărbat, de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

În urma activităților desfășurate, persoana bănuită în cauză a fost identificată. Procurorul de caz a emis mandat de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul, de 42 de ani, din Târșolț, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți în vederea  propunerii unei măsuri preventive.

Se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.”

Știrea inițială:

Dublă crimă în județul Satu Mare. Două persoane, soț și soție, au fost ucise în cursul serii de vineri, în propria gospodărie din comuna Târșolț, județul Satu Mare. Suspectul a fost identificat de polițiști, iar acum se află în arestul Poliției, urmând să fie prezentat în fața judecătorilor.

Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările în care a avut loc crima, nici legătura dintre suspect și cele două victime. În acest moment, se cunosc puține detalii legate de acest caz, ancheta fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare și fiind încă în desfășurare.

 

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.