Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ofertă academică pentru sătmăreni! Două facultăți și o școală postliceală, provocările Universității „Vasile Goldiș”

Filiala Satu Mare a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a pregătit oferta academică pentru viitorii studenți sau cei care doresc să urmeze cursurile unei școli postliceale.

Astfel, în anul universitar 2021/2022, sătmărenii și nu doar au de unde alege, oferta fiind una bogată și diversificată. Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie, are două specializări: Marketing şi Contabilitate şi informatică de gestiune, dar şi un master cu tema: Audit şi expertiză contabilă. Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Educaţie Fizică şi Sport vine cu două propuneri de specializări: Relaţii internaţionale şi studii europene şi Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar.

Pentru Şcoala Postliceală „Vasile Goldiş” Satu Mare sunt pregătite două specializări cu durata de trei ani: Asistent medical generalist şi Asistent medical de farmacie.

Nu se percepe taxă de înscriere, iar studenţii sunt aşteptaţi cu o serie de facilităţi şi reduceri la taxele de şcolarizare. Înscrierile se pot face online pe http://www.uvvg.ro. Informaţii suplimentare se pot obţine la Centrul Academic de Informare şi Înscriere, din strada Mihai Viteazul Nr 26, Satu Mare.

„Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, filiala Satu Mare, oferă un mediu oportun de învățare și creștere personală. Beneficiind de cele mai noi şi atractive opțiuni de studiu, studenții noștri vor dobândi atât competențe intelectuale cât și tehnice. Ne-am adaptat cerinţelor actuale, punând accent pe digitalizare şi asigurarea de condiţii propice unui studiu în siguranţă, cu ajutorul platformelor proprii pentru cursuri online” – a declarat prof. Vasile Lazăr, directorul filialei Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. radical2 Răspunde

    Fabrica de diplome pentru bugetari sa-si justifice cumva postul…dar in cap, zero barat. Trist dar adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.