Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Olimpia Satu Mare – un secol de istorie sportivă. Meci demonstrativ între legendele clubului

Foști jucători ai Olimpiei Satu Mare, din ultimii 45 de ani, vor marca duminică un secol de istorie sportivă a clubului fanion al județului, printr-un eveniment inedit, „100LIMPIA”.

Primul moment dedicat Centenarului ,,galben-albastru” va avea loc duminică pe stadionul ,,Daniel Prodan”, când foștii jucători din generațiile anilor ’70-’80-’90 vor disputa un meci demonstrativ.

Evenimentul ,,100LIMPIA” este organizat de foștii jucători ai Olimpiei, Tibi Csik, Paul Levente, Paul Mihai și Florin Fabian, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Satu Mare.

Iubitorii fotbalului sunt așteptați la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, duminică de la ora 11.00.

9 comentarii

  1. fffaffaanel Răspunde

    faini ficiori dar cu burtica ,cum ramanem e cam mare o fi asa batrani deja unul este mai de ……si acelai ungur si cu ochelari glumesc felicitari si la mai tare baieti ura ura ura

  2. Guardi Jola Răspunde

    Cum de a nimerit si fecioru de mingi cu ochelari printre “legende” ? I-ati dat de baut ?

  3. Chris Răspunde

    Dupa modelul celorlate orase care au echipe fanion, administratie orasului mai bine ar initia demersurile necesare (emblema, palmares) pentru a reinvia clubul fanion al orasului si al judetului.
    Olimpia Satu Mare (clubul infiintat in 1921) si-a stopat existenta in 2008 iar de atunci…pauza.
    In alte locuri din tara echipele de traditie au renascut sub denumirile consacrate (vezi Constanta, Brasov, Pitesti) cu ajutorul autoritatilor locale.

  4. cazma Răspunde

    Ziua de duminică și oră dă aspect de echipă județeană și comunistă

    • hAuleuMaica Răspunde

      Măi cazma, cazma . N-ar fi problema orei comuniste, nici ziua de duminică…comunistă cum aiurit remarci,este vorba de echipa… comunistă ,care scotea din casă in acele duminici….comuniste 10-15 mii de sătmăreni iubitori de fotbal,cărora le făcea o zi frumoasă care astăzi duc dorul acelor vremuri…..

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Dl primar e….primul la chef si la poze dar ce face pt revenirea clubului nu la ce a fost odata dar macar in liga 2 sa contam.Ca sa vina unii privati trebuie si primaria sa fie alaturi de ei. Eu nu vad mari realizari de cand primaria si cons jud. nu mai dau bani pt Olimpia. Atunci acela era motivul:nu sant bani pt investitii ca se dau la fotbal. Ce s-a facut cu banii care nu s-au mai dat la club de atatia ani?

  6. Bucuresti Răspunde

    Vine Puskás Akademia , si o fim tare de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.