Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Adrian Cozma: ,,Reabilitarea DN 19 Livada – Orașu Nou a intrat în linie dreaptă’’

Deputatul PNL Adrian Cozma a anunțat astăzi, pe pagina sa de Facebook, că reabilitarea Drumului Național 19 Livada-Orașu Nou a intrat în linie dreaptă.

Redăm, mai jos, postarea făcută de Adrian Cozma:

,,Au fost parcurse toate etapele de achiziție și a început efectiv realizarea lucrărilor. În urmă cu câteva luni fostul ministru al Transporturilor Lucian Bode m-a asigurat că proiectul va merge înainte și va sprijini finanțarea lui.

Cred că e un început bun pentru întreaga zonă a Oașului fiindcă vom continua modernizarea rețelei de drumuri și a legăturilor cu celelalte puncte de interes a județului Satu Mare. Cu o infrastructură bună se deschid noi oportunități pentru relansarea turismului și a altor activități economice care aduc dezvoltare județului. Cred că suntem pe drumul bun!’’

10 comentarii

  1. Gabi Răspunde

    Nașu și cu finu,doi de un leu!

  2. H&R Răspunde

    A castigat cine a trebuit sa castige. 😉

  3. ... Răspunde

    Cam așa și cu pandemia. Cum am spus de mult de tot. Va ține exact cât trebuie.

    • hAuleuMaica Răspunde

      Pandemia asta ți saoprit undeva in găt . Nu poți comenta unul sau mai multe articole zilnic, cu rost ,fără rost , la articol sau aiurea, sub un nume sau atâtea ,tu ești prezent spre disperarea acestui portal si cititorilor și comentatorilor săi…

      • ... Răspunde

        Poți să te muți pe presasm. Acolo se practică la liber știrile trunchiate ori scrise cu dedicație. Și să ai grijă să nu te iei de mireanul Tavi Petric că îți blochează definitiv ID-ul. Dar probabil pe tine asta nu te-ar deranja pentru că ești mare susținător a unei cenzuri. Este convenabil. Nu există riscul ca să obosești gândindu-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.