Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Schimbări majore în conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare

Schimbări majore în conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare. Începând cu data de 28 iunie 2021, profesoara Szejke Ottilia a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei pe care este titulară. Ea a fost numită în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 4039/28.06.2021.

Totodată, Chiș Monica-Liliana a fost numită, începând cu aceeași dată (28 iunie 2021), prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei pe care este titulară. Ea a fost numită în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 4040/28.06.2021.

Profesoara Dragomir Corina Florica a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare, începând cu data de 28 iunie 2021, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei pe care este titulară. Ea a fost numită în funcția în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 4041/28.06.2021.

6 comentarii

  1. hAuleuMaică Răspunde

    Da ….cu pași siguri, pentru dezvoltarea învățământului și culturii țării românești din Transilvania…

  2. Anonim Răspunde

    De ce nu este egalitate intre sexe , acolo de unde se dă semnalul în învățământ ?

  3. satmarean Răspunde

    Bagabontule anonim, sti ca a fost numit durla si s-a schimbat numirea:))

  4. suciu+emil Răspunde

    Se simte ca este un minister sarac.Numai 2 functii,pacat trebuiau 6-8 adjuncti sa fie multumiti toti clientii politici.

  5. ... Răspunde

    Rotația cadrelor, rotația culturii. Bătaie de joc. De mai bine de 30 de ani aștept ca ministerul să se ocupe cu exact ce scrie în denumirea lui. Adică creșterea și educarea copiilor și nu dresarea lor. Momentan se dresează și se cresc roboței. A se citi ăla e cel mai bun elev care reușește să repete cuvânt cu cuvânt ce a fost dictat în caiet. Ferească sfântul să mai și gândească! E periculos!

  6. Matis Răspunde

    A plecat Gavra, uzurpatoarea învățământului negrestean și satmarean? Minunat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.