Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Vaccinare COVID. Peste 80.000 de sătmăreni, imunizați cu cel puțin o doză

Prefectul Altfatter Tamas a convocat astăzi ședințele de lucru săptămânale cu conducerea compartimentelor din cadrul aparatului de lucru și cea cu șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ, la care au participat și conducerile Garnizoanei Satu Mare și a Direcției de Sănătate Publică.

Pe lângă analiza activităților curente ale structurilor, au fost analizate stadiul vaccinării în județul Satu Mare, rezultatele organizării maratoanelor de vaccinare dar și măsuri de eficientizare din punct de vedere economic și al disponibilității resurselor umane a rețelei de centre de vaccinare.

Până în acest moment, 80.641 de sătmăreni au fost imunizați cu cel puțin o doză, dintre aceștia 4.245 de persoane în cadrul maratoanelor de vaccinare și 2.460 de persoane în mediul rural, cu sprijinul echipelor Ministerului Apărării Naționale.

În ceea ce privește rețeaua județeană de centre de vaccinare, în perioada următoare va avea loc o reorganizare prin comasare a unor centre sau prin optimizarea programului de lucru.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.