Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Victorina, eliminată de la Chefi la Cuțite. A fost la un pas de semifinale

Ultimul duel sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o pierdere neașteptată și extrem de dureroasă pentru Sorin Bontea. Doi concurenți au fost eliminați înainte de semifinale, iar printre aceștia s-a aflat și Victorina, polițista adoptată în Oaș.

După un parcurs foarte bun, cu farfurii surprinzătoare și punctaje de multe ori maxime, Victorina Matveev a părăsit competiția Chefi la Cuțite cu 9 puncte, chiar la ultima probă individuală. Polițista din Gherța Mică a fost la un pas de semifinala competiției.

 

6 comentarii

  1. Sss Răspunde

    Nici nu stiu ce a cautat la emisiunea!

    • EL Răspunde

      Păi dacă nu știi taci, lasă-i să comenteze pe cei care știu ceva, au habar. Toți hăbăucii care nu știu frige două ouă,dar ……se bagă-n seamă ,nu poate lăsa femeia in pace….

    • @Sss Răspunde

      Cercetătorii britanici deja cercetează speța asta.🤔😱🤪

  2. Sss Răspunde

    EL esti mai prost decat prevede legea! Asemenea creaturi ca “femeia” respectiva nu isi au lucul la tv poate intr o gradina zoo

    • EL Răspunde

      Tu ești prost cum prevede legea ? Ești prost legal , ai și diplomă bezmeticule ,,,

  3. Gheorghe Răspunde

    Femeia a participat la selecții și-a prezentat mâncarea și a fost selectată și aleasa intr-o echipa în care a activat cu succes.Daca șef Bonte a ales-o in echipa lui înseamnă că a apreciat mâncarea făcută de ea.Atât a reușit,bravo ei,femeia naturala și normală,s-a manifestat uneori mai zgomotos,a făcut ceea ce a simțit.
    Bravo femeie,sunt sigur ca cei care te iubesc te apreciază la valoarea ta reala în rest ce spune unul sau altul cred ca nu interesează chiar deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.