Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

VIDEO-DRONĂ. Alai de nuntă cu TIR-uri în județul Satu Mare!

Un alai deosebit de nuntași a putut fi observat, în această seară, în comuna Păulești din județul Satu Mare. Este vorba despre o nuntă la care au participat mai mulți tiriști, care și-au însoțit colegul către cel mai important moment din viața lui într-un mod cu totul deosebit.

Pentru că își petrec aproape tot timpul conducând TIR-uri, ei au hotărât ca și în această zi să își conducă colegul către marele eveniment din viața lui tot cu TIR-ul. Alaiul a fost de efect atât pentru nuntași, cât și pentru trecători: claxoanele, dar și imaginea generală fiind una senzațională.

Imaginile vorbesc de la sine:

10 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Pe când un alai pe bombardiere Stuka??? Sau măcar din ăla cum se obișnuiește de prin Afganistan că merge alaiul de nuntă și tot tâmpitul de arab trage în aer cu Kalașnikov! Că altfel de nu faci zgomot și nu te aud și morții atunci nu e nuntă!?!?😱🤮🤯

  2. altu fără bmw Răspunde

    N-am nici bmw, nici “TIR” nu conduc…
    Mai am, doar frustrări.

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu e nici o frustrare. Cine face așa ceva duce lipsă de respect pentru alții. Aseară trecea pe Blaga la ora 22 un alai din ăsta cu full claxon! Asta este deja exagerare. Nu mă crezi? Încearcă să faci așa ceva într-o țară civilizată! Și te rog nu scrie în numele meu. Casă de piatră pentru însurăței dar nu numai ei sunt pe lumea asta. Se învață în primii 7 ani de acasă.

      • Rodica Răspunde

        Nu sunt neapărat de acord cu aceste manifestări dar apropo de țări civilizate cred că tu nu ai văzut nuntă de magrebieni în Franța și poliția 0

        • altu fără bmw Răspunde

          Ba da. Dar maghrebienii prin definiție nu se cheamă europeni. Cel puțin după cunoștiințele mele. Și să știi că am fost și în țări magherbiene deci știu cam care este nivelul lor.. Ăștia care fac circul ăsta ieftin pe șosea îs majoritatea din ăia care în ăsta își descarcă plusul de energie. Sau prin niște bătăi prin cluburi. Cu rare excepții. Noroc că până acum cluburile erau închise. Nu am eu nimic cu ei dacă nu mă deranjează. Dar stând pe Blaga chiar nu sunt curios de bucuria lor. În fiecare weekend este show și omul află fără să vrea câte nunți au fost în oraș. Îmi ajunge salvarea și pompierii când trec cu mare zarvă și claxon pentru că e greu la unii să le acorde prioritate. Capac a pus claxonatul ăla de la ora 22. Nu cred că atunci au ieșit de la starea civilă.

  3. Gheorghe Răspunde

    S-au redus restricțiile,s-a dat drumul la,,viața normala”!Asta-i viață mă,asta-i trai,asta-i normalul în România.
    Motoare ambalate la maxim cu tobele modifiate circula pe arterele sătmărene.Mă milițianul lui pește,ma belitor de carici,mă agarici platit sa scuipi semințe,de ce nu ești pe traseu când acești nemernici își fac numerele pe străzile orașului.Stati la panda pe Luvian Blaga lângă omv când vine poporul de la munca un jurul orelor 15-17…in rest unde naibii sunteti ca fac cei cu motoare un zgomot de-ti vine sa fugi din casă?Asta-i normal la unii.

    • altu fără bmw Răspunde

      @Gheorghe. Deja aveam emoții că sunt singurul cu această părere. Mersi. Nimeni nu le zice să nu facă dar și aceste manifestări ar trebui și de fapt au niște norme minime. Doar că nu e nimeni care să urmărească respectarea lor. De fapt nu le interesează.
      Dacă cineva “pur accidental”citește/recitește codul rutier cu atenție va constata cu “stupoare” că aceste “manifestări de bucurie” nu sunt permise. Personal nici nu le văd rostul.
      PS. Noroc pe capul nostru că azi plouă. Altfel puteam iarăși “admira” defilarea motocicliștilor cu motoare cât pentru o mașină de spălat și de preferat cu toba spartă pe bulevardele urbei. Ca să audă omul că are băjatu’ trotinetă motorizată. Duminica trecută a fost “sărbătoare” la prânz și defilare oe Blaga. Nu ltuai cum să te ferești de ei că ei sunt nemuritori și deasupra legii! Asta până la proba contrarie!😱🤮 Că atunci citești prin ziare că vai Doamne ce păcat de băiatul ăsta de zahăr!
      PS2. Dacă murele este tirist cu atât mai mult ar trebui să ltie ce e voie pe șosea.
      PS3. Nu le-a verificat cineva tahografele???

  4. cârcotaş Răspunde

    Manifestare de oameni primitivi cărora zgomotul strident al claxonului le gâdilă trăirile de om de grotă. Dacă ar defila cu muzică (Ia-ţi mireasă ziua bună :)) mai treacă meargă dar manifestările ăstea zgomotoase şi deranjante trebuie interzise. Ieri, din zona L. Blaga, Cerbului se auzea muzică la maxim până pe Amaţiului. Civilizaţie, ce mai!

  5. Pop Ioan Răspunde

    Poate ca mireasa avea niste dimensiuni ca era nevoie de TIR pt a fi transportata

  6. Garuboz Răspunde

    @Gheorghe cred ca locuiesti pe Lucian Blaga si ai un vecin mecanic auto(de fapt strica nu repara masini un nemernic mincinos) care-i intrece si pe nuntasi cand ruleaza cun bolidu lui .Cred ca stii cine este ?Pe asta nul prine radaru ca are fratiucu mahar la politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.