Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Sătmăreni arestați. Au furat o mașină din Baia Mare și i-au pus numere de Franța

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Satu Mare, la domiciliile a doi tineri bănuiți de comiterea unui furt calificat de auto.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că tinerii de 22 respectiv 30 de ani din Satu Mare, s-au deplasat în data de 12 mai, din Satu Mare spre locația din Baia Mare, unde se afla parcat autoturismul în cauză.

Tânărul de 22 de ani a pornit autoturismul şi l-a condus până în municipiul Satu Mare, avându-l antemergător pe tânărul de 30 de ani și mergând pe o rută diferită față de cea pe care au venit.

La scurt timp după sustragerea autoturismului, cei doi au montat pe autoturism plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice statului francez.

Faţă de aceştia a fost dispusă continuarea urmăririi penale şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

2 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    De fapt trebuia să facă invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.