Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

A fost inaugurat stadionul Steaua. Proiectul, început în mandatul ministrului Gabriel Leș

Noul Stadion Steaua, construit cu ocazia organizării la București a EURO 2020, a fost inaugurat, miercuri seara, în cadrul unui eveniment special organizat de Clubul Sportiv al Armatei la care au fost prezenți câștigătorii Cupei Campionilor Europeni și la care au asistat aproximativ 15.000 de spectatori. Proiectul noii arene din Ghencea, una dintre cele mai moderne construcții din România, a început în mandatul ministrului Gabriel Leș.

,,O realizare de suflet care știu că însemnă mult pentru iubitorii clubului sportiv al Armatei. Acest proiect era o datorie față de performanțele Stelei, un brand cu palmares inegalabil”, a scris, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș.

Construcția noii arene din Bulevardul Ghencea a demarat în februarie 2018 și s-a încheiat în noiembrie 2020. Costurile lucrărilor se ridica la 407.353.320 lei, aproximativ 81 de milioane de euro.

 

5 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    La cat a contribui dati-i si lui un scaun de pe stadion

  2. MURITOR Răspunde

    A dat si el la lopata si la betoniera saracul Ministrul Apararii cu armata facuta la fara frecventa!

  3. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Dati-i o plăcută suedeză și un scaun să fie ars pe rug.

  4. vasile Răspunde

    Les Gabriel nu a facut armata, insa a ajuns ministru in Ministerul Apararii Nationale, habar nu a avut cum arata o cazarma, oricum in minister generalii si-au batut joc de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.