Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Avion Wizz Air, oprire de urgență pe Aeroportul Satu Mare

Un avion al companiei Wizz Air a aterizat de urgență, astăzi, pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

Avionul zbura pe ruta Bruxelles – Iași și a fost nevoit sa aterizeze de urgență la Satu Mare. Până să primească aprobare de aterizare, avionul a survolat județul mai multe minute.

Cel mai probabil, avionul a fost nevoit să aterizeze la Satu Mare din cauza vremii nefavorabile de pe aeroportul Iași, capitala Moldovei aflându-se sub Cod roșu.

Vom reveni cu detalii.

 

8 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Da prea aglomerat serios !!!!! Ce așa complicat oare !?

    • altu fără bmw Răspunde

      O fi zis că fac un exercițiu de prăbușire ca să iasă la destinație zeiss?

  2. goje adi Răspunde

    calitatea servicilor lasa de dorit …………….defapt zborul nu este periculos …. prăbușirea este periculoasa…

  3. radical2 Răspunde

    Clar. Vina e a companiei ca nu vrea sa plateasca orele suplimentare ale pilotului. Practic de acolo porneste totul. Pilotul nu e de vine ca nu este platit. Pasagerii nu sunt de vina ca WizzAir nu isi plateste angajatii, dar ei ies cei mai sifonati. Orientativa spre alte companii . Desii cam toate-s la fel. Mai ales acum ca au avut pierderi mari cu pandemia, oamenii trebuie sa se astepte la astfel de comportamente din partea companiilor . Acolo sunt si anumiti manageri , si ei angajati, pusi sub presiune. Ca in orice firma din orice domeniu de altfel. TOtul e despre targete din pacate.

    • Sâcă Răspunde

      Mari specialiști sunteți toți….c..cam-aș….

      • radical2 Răspunde

        Poi e cea mai plauzibila varianta. Nu e cazul sa te c.ci , numa daca te trece tare :)))

        • Gyuri Răspunde

          Radicalule era alerta cod rosu in Iasi si din cauza sigurantei transportului nu exista sa poti ateriza!!! Daca continua drumul risca sa nu piata ateriza nici macar fortat undeva pe camp!!! Ce e asa de greu de priceput? Controlul de zbor nu-ti permite asta ca sa intri in spatiul aerian respectiv. Asa ca probabil au aterizat la cel mai apropiat aeroport disponibil. Am patit si eu intr-o iarna cand era ceata. In loc de Satu Mare am aterizat la Timisoara si de acolo am venit cu autocarul. Ca Wizzul nu era pregatit pentru asta e alta treaba.

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Eu în locul companiei le explicam scurt în felul următor. Că din cauza vremii asta este. Dacă tot insistă atunci compania se oferă să continue drumul dar fără aterizare la Aeroportul Internațional Iași. Cine vrea să coboare primește o parașută sau parapantă și coboară pe vijelia aia. Punct. Și se roagă pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.