Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Cîțu și Orban vin la Satu Mare. Cinci candidați la șefia PNL

Mâine, vineri 16 iulie, vor avea loc alegerile pentru conducerea județeană a Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, iar la eveniment vor fi prezenți Florin Cîțu, Ludovic Orban, precum și alte figuri importante ale partidului.

Nu mai puțin de cinci persoane şi-au depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene a PNL Satu Mare. Alegerile vor avea loc mâine, iar în cursa pentru șefia partidului au intrat Adrian Cozma, Ștefan Csordas, Silviu Zetea, Carmen Dobra și Gheorghe Mihoc.

La sedinta ce va avea loc mâine, ora 11.00, la Casa de Cultura a  Sindicatelor, vor participa presedintele PNL Ludovic Orban , prim-ministrul Florin Cîțu, Ministrul Apărării Nationale Nicolae Ciucă, Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode, presedintele Consiliului Judetean Bihor Ilie Bolojan, secretarul  General al PNL Robert Sighiartau, presedintele Consiliului Judetean Maramures Ionel Bogdan, respectiv deputatul PNL Alba Florin Roman.

13 comentarii

  1. hahaha Răspunde

    Oare vor fi informați de problemele centurii ocolitoare?

  2. radical2 Răspunde

    sunt curios cu cati ani se va schimba termenul de finalizare a centurii fata de ce sa declarat acum cateva luni. :)))

    • radical2 Răspunde

      O s-o inpinga pulimii vrajeala cu….”s-au scumpit materialele de constructii si trebuie renegociat contractul, ca sunt alte costuri”:))).

  3. Misu Răspunde

    Nu vin firfizonii sa rezolva centura,stați liniștiți,vin sa de-a de pământ cu cei care nu sunt cu Cozma și vor să se asigure că iese Adisor vătaf peste PNL satu mare,mare o sa fie surpriza să piardă!…..da vine câtu și le promite bani că doar ii interimar la finanțe!…..Zetea ar fi omul potrivit pentru șefia PNL la județ,este destul un bizon la municipiu pop romeo,daca mai pune mana Adisor pe judet sa zis cu el partid!

  4. Satu mare Răspunde

    Adevărați membri PNL au acum ocazia sa de-a de pământ cu Adrian Cozma,sa nu îl voteze în funcția de președinte!!!

    • radical2 Răspunde

      La politica nu ma pricep (cat so numi politica ce fac astia). Da cred ca pentru noi cetatenii, e acelas rahat ca e cozma ca e romea ca e zetea. Apropo, zetea nu era la PSD ? sau asta e alt zetea?

      • c-block Răspunde

        Ți-am mai zis și altă dată. Îs neamuri, verișori. Ăla din Seini e cu #pesedeee iar al nost e cu #peneleee. Ca și frațiii Micula. Unul din frați e penelist celălalt e roșu. Tot timpul e cineva din familie aproape de bograci (sau de cazan în cazul ăsta) și de polonic. Paniemaieș??? Dealtfel din moși-strămoși ambele ramuri se ocupă “tradițional” de concentrarea borhotului.

  5. x-ulescu Răspunde

    viziteaza si centura ? unu de la un capat ,altu de la celalalt capat , cine parcurge mai repede ,va fi prezidentu pul …..pardon pnl !

  6. ... Răspunde

    Despăgubirile pentru expropriați cât mai tărăgănați în plată. Că deja e vorba de 7 ani!!!! Sau ziceți că de se dă acei bani intră guvernul în incapacitate de plată? Vreți o țară ca afară și tocmai guvernul este cel care își bate joc de cetățenii onești? Nu comentez cum au căpătat unii terenurile dar sunt proprietari.
    PS. Nu am teren și nici nu am interese. Dar este jenant. Guvernul are scutire la respectarea legilor proprii???

  7. ... Răspunde

    Nu am teren si nu am interese dar baietii mai dau o votca daca comentez asa ca merita.

    • ... Răspunde

      Tu știi, tu ești expert eu nu sunt amator de așa ceva. Ia semnează tu altfel!
      Dacă guvernul nu-și respectă propriile legi și proprii cetățeni atunci ce așteptări să mai ai de la cetățeanul simplu? Asta se cheamă să dai exemplu. Apoi nici nu-i de mirare că toate se fac în halul ăsta fără de hal în țara asta! Noroc că ne permitem, nu?🤔😱😲🤮
      Acum poți mânca maro în continuare. Contracost. Pe mine nu mă plătește nimeni și nici nu aș accepta.

  8. H&R Răspunde

    Cine a dat viză la ăștia să intre în județul SM?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.