Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Încep controalele la ștrandurile și zonele de agrement din județul Satu Mare

Încep controalele la ștranduri și în zonele de agrement cu luciu apă, au anunțat astăzi reprezentanții Gărzii de Mediu Satu Mare. Verificările vor începe pe 19 iulie.

,,Începand cu data de 19 iulie 2021 reprezentatii Comisariatului Județean Satu Mare al Garzii Nationale de Mediu vor verifica in cadrul unor echipe mixte strandurile si zonele de agrement cu luciu de apa, din judetul Satu Mare. Se va urmari respectarea legislatiei privind protectia mediului si a sanatatii populatiei”, se arată pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Satu Mare.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat controale masive după evenimentul tragic de la Apa, când un tânăr s-a înecat în lac.

,,În ceea ce privește evenimentul tragic de la Apa, prefectul are în vedere constituirea unei comisii mixte de control care va verifica modul în care administratorii luciurilor de apă reglementează, autorizează și respectă prevederile legii”, a transmis Instituția Prefectului Satu Mare.

4 comentarii

  1. chupacabra Răspunde

    Sa se duca mai ales la Plaja Apa. Se cer 10 lei de om ( anul trecut era 5 lei ) si 10 lei de masina, dar investitii ioc. Au aruncat pe plaja nisip nesortat, defapt 80% e colb si poate vreo 20% nisip, nu poti intra in apa pentru ca e plin de alge si alte plante , ghiolbanii si dementii cu sky jet-urile se urca pe tine daca incerci sa inoti la distanta de vreo 20 de metri de mal, ca sa nu mai spunem ca nu vezi pe hidrobicicletele inchiriate nici o persoana cu vesta de salvare. Probabil ca aproape toti banii celor care platesc pentru acces merg defapt in finantarea hotelului si a piscinei.

  2. abc Răspunde

    Deci. Controlul a fost oficial anunțat. Acum trebuiesc doar pregătite micii și grătarele. Că așa e la noi. Iar după control continuăm de unde am rămas.😱😤🤮🥴

  3. Vasile Dragos Răspunde

    Ce controale nu ați auzit Ce apus martalogul ? Virusul a luat o pauza de vară….

  4. Gheorghe Răspunde

    ,,Controale masive”ce glumă bună!!Ma prăpădesc de râs,he he he….buna gluma.
    Mai panarame amu veniți cu astea?praf în ochii populimii,apa de ploaie(și asa nu aplouat de mult)hori de popă bat,cam asa este ce spuneti voi.Sunteti zero cu controalele la toate unitățile care ar trebui sa respecte normele,zero mai!!!Voi va auziți ce spuneți?…sunt sigur ca nici 0,00001%din ce spuneți nu credeți.
    Peste tot numai debandada,numai interes sa puneți mana pe bani fără a face nimic,hoția,minciuna și corupția sunt aduse la nivel de arta peste tot!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.