Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Continuă înscrierile la Universitatea de Vest ’’Vasile Goldiș’’ din Arad, filiala Satu Mare

Filiala sătmăreană a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad continuă înscrierile la cinci programe de licență și unul de masterat.

Trei dintre programele de licență sunt în cadrul Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie și Inginerie: Contabilitate și Informatică de Gestiune – 3 ani, învățământ cu frecvență; Marketing – 3 ani, învățământ cu frecvență, a căror absolvire vă conferă titlul de economist;  Inginerie și Management în Alimentație Publică și Agroturism – 4 ani învățământ cu frecvență, a cărei absolvire vă conferă titlul de inginer. Tot în cadrul acestei facultăți, absolvenții de studii universitare se pot înscrie la programul de masterat Audit și expertiză contabilă – 2 ani, învățământ cu frecvență.

La Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport oferta academică cuprinde două specializări: Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar – 3 ani, învățământ cu frecvență, pentru cei care doresc să devină profesori în învățământul primar (învățători) sau preșcolar (educatori) și Relații Internaționale și Studii Europene – 3 ani, învățământ cu frecvență, la absolvire obținându-se titlul de diplomat în relații internaționale.

Admiterea la cele cinci specializări de licență se face pe baza mediei ponderate între media examenului de bacalaureat (80%) și nota de la proba Limba și literatura română (proba scrisă) din cadrul examenului de bacalaureat (20%). Admiterea la studiile universitare de masterat se face pe baza mediei între media examenului de licență și media generală de promovare a anilor de studiu, în limita locurilor aprobate.

Calendarul admiterii și actele necesare înscrierii se găsesc la pagina https://admitere.uvvg.ro/.

Tot în cadrul filialei Satu Mare, absolvenții de liceu se pot înscrie la cursurile oferite de Școala Postliceală „Vasile Goldiș”: Asistent medical generalist (3 ani) și Asistent medical de farmacie (3 ani).

La școala postliceală se pot înscrie și absolvenții de liceu care nu au diploma de bacalaureat! Solicitarea candidaților pentru ocuparea locurilor se face, utilizând pagina web, secțiunea Înscrieri online https://spvg-sm.ro/inscrieri-online/ sau fizic la sediul școlii din str. Mihai Viteazul, nr.26.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.