Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: 5 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 18 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.081.632 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.046.739 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 44 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.253 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 17.07.2021 (10:00) – 18.07.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP 1 deces (femeie), al unei paciente infectate cu noul coronavirus, internată într-un spital din Iași.

Decesul a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani şi pacienta a prezentat comorbidități. Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 255. Dintre acestea, 30 sunt internate la ATI.

19 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Stranierii….batăi vina!
    Vin acasă cu COVIDUL

    • Driver Răspunde

      E plin orasul de masini straine ,veniti la mici ,bere si etalat minunatiile, ieri in fata era un Porche penorama de Italia.In spate un fritz austriac.Pe banda cealalta unul de Nuremberg.
      Si astia misuna nu gluma.

  2. Altu Răspunde

    @milițiene , bată-te Covidu

    • Policeman Răspunde

      Sunt vaccinat ,recomand.

    • Milițianul Răspunde

      @Altu…..să ști că am avut COVID, dar l-am resimțit ca o simplă răceală. Apropo, tu ai avut COVRIG?

      • Altu Răspunde

        @milițiene, atunci te agiți pt o răceală? Habar nu am dacă am avut sau nu. Nu mă interesează. Sunt alte boli pt care îmi fac probleme.

        • Vasile Dragos Răspunde

          Sa întors covidul din vacanta… a stat cam puțin… oare cât o sa mai pună botul oameni la aceasta mare frauda pe baza de covid ? Covidul a fost inventat ca toți fraieri sa fie vaccinați

      • Vasile Răspunde

        Nu toata lumea e norocoasa ,mie mi-a murit un prieten ,o cunostinta si o ruda ,doi erau fara comorbiditati.

        • dr. maus Răspunde

          Sau poate aveau alte probleme și nu știau. Pentru că nu se face nici un fel de screening în țara asta de zeci de ani. Doar numai dacă din greșeală nu afli. Doar covid și gata. Dacă s-ar căuta și cancerul sau restul ai rămâne surprins ce s-ar afla foarte repede. Cum e cazul avocatului care a murit după ceva intervenție minoră stomatologică și nu știa că are diabet. Asta cu fără comorbidități este absolut relativ când vorbim de România.

  3. H&R Răspunde

    Arad -1, Cazuri noi nealocate pe judete -6. Sa inteleg ca astia au infectat Covidul si nu invers?

  4. ............ Răspunde

    incepe………………………………………………………………………………..

  5. R&H Răspunde

    Mai bine crapam decat sa ne vaccinam .Am incalzit imprimanta ,astept noile tipuri de declaratie pe proprie raspundere .Spalat mastile ,deh nu vreau sa poluez mediul.
    Ce ma intereseaza ca in Indonezia mor copii grup ,aici nu ajunge.O tuica ,o vitamina si romanul scapa .

    • gogu Răspunde

      Scapa cine poate ,variantele noi sunt mai smechere !

      • @gogu Răspunde

        Față de care vaccinul cu care te-ai vaccinat e aproape zero. Are eficiență dovedită 60% (31% din 96%) adică ceva mai bun decât loteria dar numai puțin. Deci nu ai nici o garanție ca vreunul vaccinat care se poate mișca sau cu care intri în contact dacă se infectează nu transmite în veselie boala. A se vedea cazul mînsuși ministrului sănătății din UK! Important e ca să aibă carte verde, că fițuica te protejează. Că nu prea are valoare efectiv și nu reflectă realitatea ce mai contează!? Mereți grămadă și vă vaccinați cu toții! Întrebarea este că de ce nu merge nimeni să se vaccineze. Antivaxerii sunt de vină ori treaba că degeaba ești vaccinat că de mergi în străinezia ți se face vrei- nu vrei test până la loc comandă??? În Grecia continentală poți intra dar pe insule peste tot te testează. Dacă faci un tur cu 10 insule atunci de 10 ori! Spor la scărpinat în nas! Nu era mai bine dacă se stătea acasă?

  6. Nicusor Răspunde

    Covrig nu a existat niciodata fatalailor spalati pe creier. Planeta arde la 38 grade C ,poluarea ne omoara. Taieri ilegale de paduri. Astea is probleme reale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.