Ultima actualizare: ieri, 23:14

 

Locale

Coronavirus Satu Mare: 9 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 23 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.082.057 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.047.117 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.266 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 22.07.2021 (10:00) – 23.07.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP 2 decese (1 bărbat și 1 femeie), al unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Neamț și Municipiul București.

Unul dintre aceste decese este anterior intervalului mai sus menționat și a fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate și s-a produs în luna iunie 2021, în județul Neamț.

Dintre cele 2 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 60-69 ani și 1 la categoria de vârstă peste 80 ani. Ambele decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 277. Dintre acestea, 38 sunt internate la ATI.

 

 

28 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    So mori tu? De unde a aoarut de ieri pana astăzi asa de mulți?

    • gogu Răspunde

      si nu e luni ,sa zici ca s-a adunat sambata si duminica.Vine lumea din concedii ,din strainatate ,lumea misuna ,distractie ,relaxare , aduc marfa proaspata delta ,gamma ,theta

  2. .... .... Răspunde

    Incepe ! pregatiti mastile ,declaratiile ,oxigenul !
    daca nu v-ati vaccinat …. ….

  3. garcea Răspunde

    Presa elenă: Turiștii români au luat cu asalt Grecia. Pe insule auzi aproape exclusiv românește.

  4. vlad.tepes Răspunde

    Îngrijorător. Asteptam explicații de la DSP, prefectura

  5. hingeru Răspunde

    Incepe sa bage frica in oameni. Sa vad ca se inchid fabricile. Atunci cred in pandemie.

    • wauwau Răspunde

      Asta nu o sa vezi , politicienii au nevoie de taxe si bani pentru salariile si pensiile speciale.
      Am mai vazut sceptici in privinta pandemiei , un prieten tanar si fara comorbiditati a murit.

      Un tânăr influencer din Ucraina, care nu credea în existența noului coronavirus, a murit după ce s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia.

      Dmitriy Stuzhuk, 33 de ani, era antrenor de fitness și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi. Acesta a murit după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă, relatează Sky News.

      Fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă.

      După ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media.

      „Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul.

    • Gogu Răspunde

      In jud Bacau un tanar de 35 de ani, nevaccinat, infectat cu varianta delta a decedat.

      • Omul Răspunde

        Ai sa maori tu… Delta ti. A spart tie creierul ala ne folosit…

        • Gh Răspunde

          Valeriu Gheroghiță: Aproape 90% din persoanele infectate cu Covid în ultimele 4 săptămâni sunt nevaccinate

  6. Altu Răspunde

    Cum tremură gacii pe vaccinați. La ăștia nevaccinați li se fâlfâie de covidul vostru. Trebuie forțate valurile astea până se vaccinează toți. Ăsta este scopul suprem al pandemiei. Îl doare pe Mâțu fix acolo că moare unul sau altul,vaccinarea trebuie impusă cu forța. Astea sunt ordinele de la mU.E. În Israel majoritatea infectaților sunt vaccinați, ciudat că parcă vaccinații nu răspândesc și nu infectează. Cam dă cu virgulă vaccinul,sigure sunt doar efectele adverse.

    • ... Răspunde

      @Altu. Vezi că mai e puțin și ajungi să fii înfierat, ba mai mult să fi declarat dușman de clasă!

      • unul care cunoaste Răspunde

        Hai mă, dă-te dracului cine să-l infireze că sunteţi doar voi de-ai voştri pe-aici.

        • ... Răspunde

          Mai bine nu scriai nimic. Așa ai demonstrat că nici nu înțelegi despre ce vorbești.

    • IT Răspunde

      Iarasi raspandesti informatii false !
      With an infection rate among the vaccinated of 2% and infection rate of 13% among the unvaccinated, this would give us an efficacy rate of 85%.

    • Statistics Răspunde

      Ce spui tu nu este corect, este o proasta interpretare a statisticii. Asta circula printre antivaccinisti.

    • gogu Răspunde

      Doi bărbaţi şi o femeie din judeţul Olt, care ar fi trebuit să se afle în carantină, au fost identificaţi de poliţiştii din Constanţa în staţiunea Mamaia, relatează realitateadeconstanta.net.

  7. Altu Răspunde

    @…, păi da înainte era “jos comunismul”,acum e “sus comunismul”, bineînțeles la un nivel superior. Chiaburii nevaccinați trebuie eliminați că se opun sistemului. Ceilalți jubilează, că au fost pedepsiți necredincioșii. Apoi…… continuarea se știe. Istoria se repetă mereu,se schimbă doar actorii, faptele sunt aceleași. Oricum , nimeni nu are scăpare .

  8. ... Răspunde

    Pregătiți insulina, numai aia îmi place

    • ... Răspunde

      Săracul “viteaz” ce ești! Ocupă-te de treburile tale! Îți doresc să intri și tu în clubul ăsta select dulce că văd că devii deja prea insistent. Inseamnă că ești curios. Oricum ai o logică de fier vechi. Adică cine este bolnav ăla biztoș nu mai e bun la nimic. Fă un bine pentru tine și alege un nick al tău. Și scrie ce dorește sufletul tău dar pe subiect!!! Te riști?
      PS. În țară sunt peste 1,1 milioane de diabetici și încă vreo 3 milioane pe puțin care nu știu că sunt bolnavi și duc boala pe picioare. Ce zici? Să-i împușcăm pe toți? Din care grădină zoologică ai scăpat?

  9. Nimeni Răspunde

    Nu mai comentati aiurea ca se supara coronavirusul si imediat ia masuri.

    • ... Răspunde

      Da. Măsuri. Lungime-lățime. Ca la croitor. Dar dacă am declarația mă ocolește?

  10. Nimeni Răspunde

    Un pacient a primit recent vaccinul covid, dar observă efecte secundare ciudate de ceva vreme.
    „Doctore, ascultă puțin, de când am vaccinul când stau la toaletă și îmi fac nevoile, văd mereu bule de săpun ciudate ieșind … ce se întâmplă cu mine?” întreabă pacientul îngrijorat.
    “Nu vă faceți griji, domnule, Johnson & Johnson o face …!”

  11. dorel Răspunde

    No, la asta să tot dați explicații! Că după ce s-au vaccinat conștincios cât se putea mai mult acum sunt cu o grămadă de bolnavi covid, mai mulți ca în multe țări! Acum se pomenește că trebuie să stea iar în case! Atunci la ce bun toată campania de vaccinare dacă tot acolo sunt de unde s-a plecat. Dacă nu chiar mai rău. Mă kk pe părerea experților lui pește prăjit.
    https://www.stiripesurse.ro/video-casa-noului-premier-al-israelului-e-luata-cu-asalt-de-protestatarii-anti-vaccinare_1910819.html

  12. curios Răspunde

    @…=dorel=Romanistan cityzen=un cunoscător=Deer Hunter=====
    Tu n-ai budă să te kci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.