Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Coronavirus Satu Mare: Un singur caz nou în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 29 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.082.880 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.047.528 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 170 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.275 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 28.07.2021 (10:00) – 29.07.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP un deces (femeie), al unei paciente infectate cu noul coronavirus, internată într-un spital din județul Satu Mare.

Decesul a fost înregistrat la categoria de vârstă 70-79 ani și pacienta a înregistrat comorbidități. Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 384. Dintre acestea, 49 sunt internate la ATI.

 

9 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Hai ca e bine! Romanii ce au fost in concedii prin strainatate, s-au spalat pe maini ( vaccinati sau nevaccinati). Sper ca aia ce o sa mearga in luna August nu o sa uite sa foloseasca sapunul…. Altfel nu imi explic rata mica de infectare care , sa speram , va ramane la fel de mica sau chiar zero.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Și așteaptă la rând șamponul?🤔🤔🤔🤪

    • gogu the Original Răspunde

      Tot mai multe persoane feminine declara un neobisnuit efect secundar al vaccinului Pfizer :
      le-au crescut sanii cu 1-2 marimi.
      New Zealand’s Ministry of Health has responded to claims the Pfizer vaccine is making women’s breasts grow by up to two cups sizes
      “Can confirm that the Pfizer vax makes ur boobs grow ffs,”

      • ... Răspunde

        Iar ție ți se atrofiază mansarda.🤔😱😲🤪

        • ... Răspunde

          Da organu barbatesc nu creste? As avea nevoie, alea de pe net nu ajuta. Altfel tre sa cgimb golfu cu mertzan, sa vada lumea ce potent sunt.

          • ...

            @gogule, ocupă-te de treaba ta și nu copia nickul altuia. Dacă nu îți convine ce spune omul dă replică dar nu texte din astea fără sens că nici goagăltransleitul nu poate desluși ce ai vrut să spui. Iar dacă asta este preocuparea ta principală zilnică e mai mult decât trist. Îți dai seama că de se termină pandemia aista tu vei rămâne șomer?

  2. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Este clar ca se impun noi restrictii, dar nu din cauza Covid, ci din cauza multiplelor accidente de circulatie, care cred ca in judetul nostru au generat mai multe victime in ultimele luni decat virusul. Sanatate multa pentru toti si drumuri bune!

    • altu fără bmw Răspunde

      Da. Am remarcat și eu că în perioada de carantină ce liniște era. Acum în schimb toți cocălarii sunt pe străzi și turează motoarele de parcă de asta depinde viața lor. M-am îngrozit de accidentele de săptămâna trecută. E ceva ….!!!🤔😱😤😲😭

  3. x-ulescu Răspunde

    Pentru prima oara in istoria umanitatii .oamenii pot transmite o boala pe care nu o au , celor care s-au vaccinat impotriva ei .
    Dr. Lynn Flynn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.