Ultima actualizare: azi, 18:34
Locale

Sătmărean reținut de polițiști. Și-a bătut soția, apoi a trecut la amenințări

Sătmărean reținut de polițiști. La data de 28 iulie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 54 de ani, din localitatea Tarna Mare, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, încălcarea unui ordin de protecție, și amenințare.

În fapt, acesta la data de 10 iulie, și-a agresat soția, de 52 de ani, cu același domiciliu, motiv pentru care ulterior pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție de către Judecătoria Negrești Oaș.

De la intrarea în vigoare a ordinului de protecție emis împotriva bărbatului, de 54 de ani, acesta s-a deplasat la locuința soției sale de mai multe ori și a amenințat-o cu acte de violență, deși cunoștea faptul că nu avea voie să se deplaseze la locuința acesteia și avea obligația la păstrarea unei distanțe minime de 50 m față de femeie.

Astfel, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore în cadrul dosarelor penale întocmite, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.